Teknoloji Yeni iPhone modellerinde gecikme yaşanmayacağı iddia ediliyor

Yeni iPhone modellerinde gecikme yaşanmayacağı iddia ediliyor

27.07.2017 - 16:20 | Son Güncellenme:

Sonbaharda satışa sunulması beklenen yeni iPhone modelleriyle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce gecikeceği iddia edilen iPhone modellerinin zamanında piyasaya çıkacağı belirtiliyor.

Yeni iPhone modellerinde gecikme yaşanmayacağı iddia ediliyor

Daha önce Apple'ın yeni akıllı telefonları olan iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve iPhone 8'in daha gecç bir tarihte geleceği iddia edilmişti. Şimdiyse bunu tam tersi bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Benjamin Geskin Apple'ın yeni cihazlarını gecikmeyeceğini ve test üretimine başlandığını tweet attı. Geskin, iPhone 7, iPhone 7S ve iPhone 8 adını alması beklenen yeni modellerin zamanında piyasaya çıkacağını ve Zhengzhou Foxconn tesisinnde şu an yaklaşık günde 200 ünite cihaz üretildiğini söyledi.

Ayrıca Geskin, başka bir tweet'inde yakın tarihli testler sırasında Touch ID'nin ekranın altına gömüldüğünü iddia ediyor ve Apple'ın bu uygulama ile ilerlediğini ima ediyor. Bununla birlikte Geskin, Apple'ın ekrandaki Touch ID'yi mükemmelleştirdiğini söylüyor.

Unutulmaması gereken bir şey var ki günde 200 ünite demek hiç bir suretle seri üretime işaret etmiyor. Apple genelde Eylül ayına kadar üretimi yavaş yavaş artırıyor ve Apple yüz binlerce üniteyi üretmeye başlamadan önce cihazla ilgili çok şeyi değiştirebilir.

Haberin Devamı

Apple'ın onuncu yıla özel geliştirilen iPhone 8 modelinin 5.8 inçlik OLED ekran, çok ince ekran çerçevesi, daha büyük RAM kapasitesi, kablosuz şarj, daha hızlı A11 yonga seti gibi özellikleri gelmesi bekleniyor.

iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve iPhone 8 ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.