Oyun Dunyasi Yeni Uncharted Oyunundan Efsane Video

Yeni Uncharted Oyunundan Efsane Video

28.10.2015 - 13:52 | Son Güncellenme:

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve yayımlanan Uncharted 4‘ün multiplayer videosu, Paris Games Week etkinliğinde yayımlandı. Oyunun 2 dakika uzunluğunda olan multiplayer oynanış videosu gerçekten harika görünüyor. Uncharted 4 ile birlikte oyunun multiplayer moduna eklenen yenilikler ise şunlar: Yardımcı Oyuncular: Oyunda ihtiyacımız olduğunda çağırabileceğimiz bu oyuncular, yapay zekâ tarafından yönetiliyor ve her birinin kendine özgü bir özelliği bulunuyor.

Yeni Uncharted Oyunundan Efsane Video

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve yayımlanan Uncharted 4‘ün multiplayer videosu, Paris Games Week etkinliğinde yayımlandı. Oyunun 2 dakika uzunluğunda olan multiplayer oynanış videosu gerçekten harika görünüyor.

Haberin Devamı

Uncharted 4 ile birlikte oyunun multiplayer moduna eklenen yenilikler ise şunlar:

  • Yardımcı Oyuncular: Oyunda ihtiyacımız olduğunda çağırabileceğimiz bu oyuncular, yapay zekâ tarafından yönetiliyor ve her birinin kendine özgü bir özelliği bulunuyor.
  • Gizemli Objeler: Serinin önceki Uncharted oyunlarında karşımıza çıkan büyülü objelerden bazıları Multiplayer modda kullanılabiliyor ve karakterlerimize bazı güçler kazandıracaklar.
  • Kanca: Uncharted serisinin son oyununa eklenen fırlatma kancası, Multiplayer modda da kullanılabilecek ve düşmanlarımızın üzerine adeta çullanabileceğiz.

Yeni Uncharted oyununun efsane videosu için tıklayın!