Teknoloji Yepyeni Özelliklerle Apple Watch 2

Yepyeni Özelliklerle Apple Watch 2

08.08.2016 - 16:28 | Son Güncellenme:

Yeni iPhone modeli hakkında tonlarca bilgiye sahip durumdayız ancak yeni çıkacak Apple Watch hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz.

Yepyeni Özelliklerle Apple Watch 2

Tek bildiğimiz ilk Apple Watch modeli çıkalı neredeyse iki sene olacak ancak hala yeni nesil bir saatle karşılaşmış değiliz. Ancak şirket hakkında yakından tanıdığımız Ming-chi Kuo, AppleInsider ve MacRumors gibi siteler bir yatırımcının yakında göreceğimiz cihaza dair notlarına ulaştılar.

Haberin Devamı
Bizi Neler Bekliyor?

2016 yılında bizi iki yeni Watch modeli bekliyor. Yeni modeller genel olarak ve görünüş olarak şu an piyasada bulunan modellere benzeyecek. Ancak saatlerde yeni bir GPS donanımı, barometre, daha ince ekran ve 16nm mimariye sahip, TMSC tarafından geliştirilen daha hızlı işlemci bulunacak. Bu özellikler büyük bir batarya isteyeceği için şirket büyük bir ihtimalle saatin boyutlarında bir değişiklik yapmayacak.

Bu diğer model daha az değişiklik içerecek. Watch 2‘nin yeni özellikleri bu modelde bulunmayacak ve tasarım ilk modelle aynı olacak. Büyük bir ihtimalle çok daha ucuz bir şekilde karşımıza çıkacak.