Oyun Dunyasi Yepyeni Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları!

Yepyeni Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları!

03.07.2015 - 13:52 | Son Güncellenme:

Her ay birbirinden özel PlayStation oyunlarına kavuşmamızı sağlayan PlayStation Plus, Temmuz ayının oyunlarıyla tekrar karşımızda. Bu ayın PlayStation Plus oyunları; Rocket League (PS4), Entwined (PS4, PS Vita), Styx: Master of Shadows (PS4), Mousecraft (PS4, PS3, PS Vita), Rain (PS3) ve Geometry Wars 3: Dimensions (PS Vita).

Yepyeni Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları

Her ay birbirinden özel PlayStation oyunlarına kavuşmamızı sağlayan PlayStation Plus, Temmuz ayının oyunlarıyla tekrar karşımızda.

Bu ayın PlayStation Plus oyunları; Rocket League (PS4), Entwined (PS4, PS Vita), Styx: Master of Shadows (PS4), Mousecraft (PS4, PS3, PS Vita), Rain (PS3) ve Geometry Wars 3: Dimensions (PS Vita).

Sürüş dinamiklerinizi PS4 üzerinde test etmek isteyen oyuncular için gelen Rocket League, yarış severlerle buluşuyor. Entwined, PS4 ve PS vita üzerinde deneyimlemek isteyenler için oldukça ilginç bir oyun. Özellikle müzik konusunda Entwined, oldukça etkileyicidir. Styx: Master of Shadows, RPG öğelerinin yanına eklenen tatlı bir gizlilik oyunu. Mousecraft, macera ve bulmaca türünü sevenler için birebir. Rain, bir kızın peşinden sürüklenen başka bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Çocuk, kızı kurtarmak için birbirinden ilginç maceralara atılıyor. Geometry Wars 3: Dimensions, shooter türünü sevenlerin dikkatini çekecek bir oyun.

Yazarlar