Oyun Dunyasi Zombi Avına Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz

Zombi Avına Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz

27.07.2015 - 13:54 | Son Güncellenme:

Bölüm bölüm tekrar piyasaya çıkan hayatta kalma temalı korku oyunumuz Resident Evil Revelations 2, takipçileri için yeni bir sürpriz hazırlıyor. Bazılarımız için Resident Evil Revelations 2, tekrar oynamaya değerdi. Bazılarımız için ise Capcom, sadece para peşindeydi. Bu konunun tartışılması bitmez.

Zombi Avına Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz

Bölüm bölüm tekrar piyasaya çıkan hayatta kalma temalı korku oyunumuz Resident Evil Revelations 2, takipçileri için yeni bir sürpriz hazırlıyor.

Bazılarımız için Resident Evil Revelations 2, tekrar oynamaya değerdi. Bazılarımız için ise Capcom, sadece para peşindeydi. Bu konunun tartışılması bitmez. Biz, haberimize geçelim.

PS Vita sahibi olan oyuncular için Resident Evil Revelations 2, RE (Residen Evil) fanlarıyla tekrar buluşmaya hazırlanıyor. Frima Studio, tekrar kolları sıvıyor ve bu sefer PS Vita için çalışmara başlıyor. Oyunun en sevilen dört bölümünü birden PS Vita’ya taşıyan firma, aynı zamanda iki bonus bölüm olan “The Struggle” ve “Little Miss”i de oynamamızı sağlıyor. Böylece Claire ve Barry‘nin adada başına neler geldi öğrenebileceğiz. Aynı zamanda gizemli kızımız Natalia‘nın özel güçleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olabileceğiz.

Revelations 2, Raid mod olmadan olmaz. 15 oynanabilir karakterle birlikte (HUNK ve Wesker dahil), 200 farklı aksiyon dolu görevi PS Vita’mızda deneyimleyebileceğiz. Eğer RE takipçisi ve PS Vita sahibiyseniz, takvimleri 18 Ağustos tarihine işaretleyin.