Teknoloji ZTE A2017, AnTuTu Üzerinde Görüntülendi

ZTE A2017, AnTuTu Üzerinde Görüntülendi

04.04.2016 - 12:23 | Son Güncellenme:

Öncesinde GFXBench testinde görüntülenen ZTE A2017 akıllı telefon modeli, bu kez AnTuTu testi aracılığıyla gün ışığına çıktı…

ZTE A2017, AnTuTu Üzerinde Görüntülendi

Sessiz sedasız akıllı telefon sektöründe gelişim gösteren firmalardan biri olan ZTE, şimdiye dek satışa sunduğu cihazlar ile aslında başarılı bir firma olduğunu kanıtlamıştı. Üstün özelliklere sahip olmasına rağmen rakiplerine göre daha uygun bir fiyat politikası uygulayan firma, şimdilerde ise ZTE A2017 kod adında bir telefon üzerinde çalışıyor. Zira başlarda GFXBench sayesinde ortaya çıkan model, şimdi ise AnTuTu sayesinde kendisini gösterdi. Bu sayede artık neredeyse kesinlik kazandığını söyleyebileceğimiz telefonun özellikleri de az çok belli oldu.

Haberin Devamı

AnTuTu testinde Xiaomi Mi 5 ve Galaxy S7 modellerini geçmeyi başaran ZTE A2017, bu modellerden daha yüksek bir puan almayı başardı. Bünyesinde Qualcomm tarafından geliştirilen son nesil yonga seti olan Snapdragon 820’yi barındıran model, aynı zamanda 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, Quad HD 5.5 inç ekran, 20 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera gibi özelliklere sahip. Üstelik cihaz, son Android sürümü olan 6.0.1 Marshmallow’u kullanıyor.

3D performans bakımından oldukça iyi iş çıkardığı belirtilen akıllı telefon modeli A2017, Adreno T530 grafik arabiriminden gücünü almakta. Ki bu da cihazın güçlü bir telefon olmasını sağlayan özelliklerden biri.

Henüz resmi olarak duyurulmamış olan ZTE A2017’nin yakında gözler önüne serileceği tahmin ediliyor. Eğer konu ile ilgili yeni bir bilgi paylaşılır ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Xperia Z5 Premium & Galaxy S7 Edge Fotoğraf Testi