Teknoloji ZTE Nubia Z11 Resmi Olarak Duyuruldu

ZTE Nubia Z11 Resmi Olarak Duyuruldu

29.06.2016 - 17:26 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir sızıntılar eşliğinde gündeme gelen ZTE Nubia Z11 akıllı telefon modeli, bu kez resmi olarak duyuruldu…

ZTE Nubia Z11 Resmi Olarak Duyuruldu

Akıllı telefon piyasasında gün geçtikçe büyüyen firmalardan biri olan ZTE, geliştirdiği modelleri ile beraber yıldızı parlayan şirketlerden biri olarak görülüyor. Üstün özellikleri düşük fiyat politikası ile buluşturan ve bu sayede ürünlerini daha fazla kitlelere ulaştırmayı başaran firma, şimdilerde ise yeni bir model üzerinde daha çalışmakta. Son günlerde epey haber konusu olan ZTE Nubia Z11 adındaki bu yeni model, aynı zamanda firmanın amiral gemi modeli olarak da bilinmekte. Haliyle bu denli önem teşkil eden bir cihazın sürekli gündeme gelmesi de normal karşılanabilir. En nihayetinde dedikodulara bir son veren ZTE, nihayet resmi olarak yeni cihazını duyurmuş bulunmakta.

Haberin Devamı
İki Farklı Versiyon İle Geliyor

Açıklanan bilgilere göre ZTE Nubia Z11, iki farklı versiyon ile birlikte gelecek. Bunlardan ilki, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı seçeneklerine sahip 370 dolarlık versiyon iken bir diğeri ise 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip 520 dolarlık sürüm. Diğer özellikleri aynı olan bu iki versiyonun sadece depolama ve bellek konusunda birbirlerinden ayrıldığı söylenebilir.

Snapdragon 820 Yonga Setini Kullanıyor

Resmi olarak yapılan açıklamada yeni modelin gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 820 yonga setinden alacağı belirtildi. Bunun yanında 5.5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlük sunan ekranında Gorilla Glass 3 korumasına yer verecek olan cihazda microSD kart desteği, 16 MP arka kamera, 8 MP ön kamera ve 3000 mAh gücünde batarya gibi özellikler de bulunuyor.