The Others 26 günde 3 evlilik

26 günde 3 evlilik

20.06.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

26 günde 3 evlilik

26 günde 3 evlilik

       "AŞK Gemisi" olarak da adlandırılan dünyanın en büyük gemisi Grand Princess, ilk meyvelerini vermeye başladı. Üçüncü turuna başlamak üzere İstanbul'a dönüş yapan geminin kilisesinde 26 gün içinde üç çift dünyaevine girdi.
       İlk turuna 26 gün önce İstanbul'dan başlayan ve Barcelona'da bitiren Grand Princess, üçüncü turuna bugün tekrar İstanbul'dan başlıyor. Basına ikinci kez tanıtılan geminin Direktör Yardımcısı Stephanie Woods, turların çok başarılı geçtiğini ve geminin bir aşk gemisi olduğunun kanıtlandığını söyledi. Bin 100 personel ve iki bin 600 yolcunun bulunduğu gemide tonlarca yemek tüketildiğine ve sayısız yumurta yendiğine değinen Woods şöyle konuştu:
       "Barcelona'ya giderken bir, İstanbul'a dönerken iki evlilik gerçekleşti. Gemi zaten aşk gemisi. Çok güzel aşklar yaşanıyor. Bunun yanı sıra kırılan kalpler de var. Ama bunları tamir etmek kolay. Çünkü burada çok güzel bir ortam var." İlk iki turdan yolcuların çok memnun kaldığını belirten Woods, "Aslında ilk olduğu için birtakım aksaklıklar çıktı. Ama yolcular her zaman güleryüzlüydü. Herkes çok eğlendi" dedi.
       Princess Cruisess'ın Türkiye'deki yetkili satış acentası olan Setur Genel Müdürü Vedat Bayrak da gemiyle yolculuk için Türkiye'den çok büyük talep geldiğini belirterek şunları söyledi:
       "Barcelona'ya giden tur doldu. Bir yıl sonraki İstanbul - Barcelona hattını satmaya başladık. Gemi Barcelona'dan sonra ABD'ye giderek buradan Karayipler gezisine başlayacak."
       İstanbul - Barcelona hattında gezilerine devam edecek olan Grand Princess, 11 Eylül'e kadar altı sefer daha yaptıktan sonra Barcelona'dan New York'a gidecek.