The Others Aşkta tehlike çanları çalıyor

Aşkta tehlike çanları çalıyor

28.03.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

KISA... KISA...

Aşkta tehlike çanları çalıyor



     

     Hiçbir zaman ne çok ünlü, ne çok satan ama her zaman standardını koruyan kadın seslerden biri oldu Lisa Stansfield. Müzik çalışmalarına uzun bir ara veren şarkıcının "Biography" albümü Türkiye’de DMC’den çıktı.
     "All Around The World" şarkısı ile şöhretin kapısını aralayan Stansfield bugün 35 yaşında. Sık aralıklarla albüm yapan bir sanatçı değil Stanfield. Her zaman kendi kitlesini buldu; ne çok karizmatik, ne çok silik bir portre çizdi. Ama "kadın sesler" denildiğinde mutlaka akla ilk gelen isimlerden biri oldu.
     
     En güzel şarkılar
     CNBC - e’nin "konser" kuşağında bu gece Stansfield en güzel şarkılarını seslendirecek. Savaşın gerçekleri acımasız ama güzel bir sesin de bu dünyaya ait olduğunu unutmayalım.
     CNBC - E / 01.00


     Şevval Sam ve Nejat İşler’in başrollerini paylaştığı "Gülbeyaz", tekrar bölümüyle ekranda. Kadir’in geçmişinden çıkagelen bir kadın, aşklarını yeni yeni yaşamaya başlayan iki sevgiliye zor günler yaşatıyor.
     KANAL D / 21.45


      Başka Yerde Yok: Mehmet Barlas - Deniz Akkaya ikilisi son kez birlikte. Akkaya, programdan ayrılıyor. CINE5 / 18.30
      Basın Odası: Hasan Cemal, Ruşen Çakır, Tarhan Erdem ve Fehmi Koru, Irak krizi ve Türkiye’yi tartışacak. NTV / 20.30
      Zalim: Mahsun Kırmızıgül ve Ceyda Düvenci’li dizide, Kayseri’ye giden Ayaz, orada iyi karşılanmaz. Sanlı Bey ise Ayaz’ın öldürülmesini emreder. STAR / 21.45
      Beyaz Show: Beyazıt Öztürk, önceki programlarından derlemeyle karşınızda. KANAL D / 23.00
      Bir Başka Gece: M. Ali Erbil, "Çarkıfeleköten sonra "Bir Başka Gece"ye de döndü. Programın konukları, Yıldız Tilbe, Altay ve Safiye Soyman. TRT 1 / 22.35
      A Takımı: Savaş Ay, yeni doğan bebeklerin başına bazı hastanelerde nelerin gelebildiğini araştırdı. ATV / 23.15