The Others ‘Baba’ ve diğerleri

‘Baba’ ve diğerleri

31.08.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Zaga’ya bu gece Müslüm Gürses konuk oluyor. Diğer şovlarda da bol miktarda müzisyen konuk var

‘Baba’ ve diğerleri

‘Baba’ ve diğerleri

‘Zaga’ya bu gece Müslüm Gürses konuk oluyor. Diğer şovlarda da bol miktarda müzisyen konuk var

Bizde "konuk" denince akla şarkı türkü söyleyenler gelir. Şovda da programın kendisinden çok oraya gelen konukların marifeti ağır basar.
"Zaga"nın konuğu kendini uzun süredir saklayan, ama bu aralar yine aramıza katılan Müslüm Baba... Bu unvanı kimseye kaptırmayacak. Zaten şimdiden müzik ansiklopedisindeki yerini aldı bile... Müslüm Baba pek konuşmaz. Bakalım bu akşam Okan Bayülgen onu konuşturabilecek mi?
KANAL D / 23.15

Tarık’tan Volkan Konak’a
Karadeniz’den gelen en kaliteli müzisyenlerden biri Volkan Konak. Burhan Şeşen’in "Yorumsuz"una konuk olacak, canlı performansını sergileyecek. n TV8 / 21.00
Çok oynadı, çok zıpladı, sonra yoruldu Atilla Taş. Yine hamle ediyor, Cem Özer’in şovuna katılıyor. Burcu Güneş’in de yer alacağı şovda her zaman olduğu gibi özel hayata dair her şey konuşulacak!
BRT / 21.30

Deniz Akkaya, pek bir uzun hazırlık döneminden sonra en son numarası sunuculuğa da başladı. "Deniz Kızı"nda bu hafta Tarık var. "BBG" patentli şarkıcı yaz günlerine elveda derken yine yanık tenli şarkılarını seslendirecek.
STAR / 23.10

Aktüalite
Euro Basket 2001:
Avrupa Basketbol Şampiyonası’nı sıcağı sıcağına ekrana getirecek yeni bir program başlıyor. Bugün, Türkiye - Letonya maçı öncesi milli takımın performansı ele alınacak. Milliyet yazarı Bilgin Gökberk de bu programda...
CNN TÜRK / 18.15

Gündem Dışı:
Bülent Ortaçgil’in müzik yönetmenliğinde yeni bir albüm yayınlayan Zuhal Olcay, Gani Müjde’ye konuk oluyor.
NTV / 19.05

Gençlerle Soru - Yorum:
Cihat Şener, Bilişim 2001 Fuarı’ndan hareketle Türkiye’nin bilişimdeki yerini tartışmaya açıyor.
TV8 / 22.00

Eğrisi Doğrusu:
Taha Akyol, konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Türk - Yahudi ilişkilerini konuşacak. Kaybettiğimiz Üzeyir Garih de programda anılacak.
CNN TÜRK / 22.05