The Others Cuma gecesi neşesi

Cuma gecesi neşesi

09.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Levent Kırca ve ekibi ‘Olacak O Kadar’da gündeme mizah penceresinden bakıyor

Cuma gecesi neşesi

Cuma gecesi neşesi

Levent Kırca ve ekibi ‘Olacak O Kadar’da gündeme mizah penceresinden bakıyor

Onbeş yıldır ekranda olan ve gündemdeki olayları hicveden "Olacak O Kadar" yine kahkahalarla izlenecek.
Levent Kırca, Oya Başar ve arkadaşlarının süzgecine bu hafta ekonomik krizden, sağlık skandallarına pek çok konu takılıyor. Ecevit’in 40 yıllık Köy - Kent hayali "Köy - Kent" adlı skeçte hicvediliyor. Bu skeçte yine Ecevit’in başarılı bir makyaj çalışmasına tanık olacağız. Ekonomik krizin evlilikleri içine düşürdüğü hazin tablo "Evlilik Deliliköte; milletvekillerinin sağlık harcamaları da "Sağlık Olsun" adlı skeçte işlenecek.

Haftanın mönüsü
"Olacak O Kadaröda ayrıca, "Cacık", "Robot Resim", "Bebek Bırakma", "Medeni Kanun" ve "Pasta" adlı skeçler de var.
KANAL D / 20.35

Bu kez sorulara yanıt verecek!
Okan Bayülgen, Demet Akbağ, Mustafa Erdoğan ve "En Zayıf Halka"nın "format gereği" despot sunucusu Hülya Uğur Tanrıöver’i ağırlıyor... Yarışmadan önce programlara, "Galatasaray Üniversitesi öğretim görevlisi" olarak katılan Tanrıöver, bu kez "sunucu" kimliğiyle ekrana gelecek. Tabii sorulara da muhatap olacak.
KANAL D / 23.15

Atatürk’ü anlamak
Milliyet yazarı Taha Akyol, konuğu Prof. Dr. Zafer Toprak ile "63. ölüm yıldönümünde Atatürk"ü tartışıyor. "İnkılap Tarihi’ndeki yeni görüşlerin neler olduğu", "Cumhuriyet’in Osmanlı’daki modernleşmenin devamı olup olmadığı" soruları da irdelenecek.
CNN TÜRK / 22.10

Hidayet’in maçı var!
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA’in maçları bu yıl da Kanal D’den naklen yayınlanacak. Basketbolseverler uykusuz kalmayı göze alırlarsa, nefes nefese maçlar seyredecekler. Bu gece Orlando ile Hidayet Türkoğlu’nun takımı Sacramento’nun karşılaşması ekranda.
KANAL D /02.30