The Others Deniz Kızları "Mermaids" (1990)

Deniz Kızları "Mermaids" (1990)

05.08.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

'Alice'den Sonra'

Deniz Kızları Mermaids (1990)



Evde Tek Başına / "Home Alone" (1990)
KOMEDİ *** Tatile çıkan ailesi, sekiz yaşındaki Kevin'ı evde unutur! Yalnız kalan ufaklık, soyguna gelen iki hırsıza evi dar eder. Bunu yaparken de yaşına has yöntemler kullanır!
İki dalda Oscar ve Altın Küre'yi kaçıran film, Macaulay Culkin'e Amerikan Komedi Ödülü'nün yanı sıra büyük ün kazandırdı. Elde ettiği gişe başarısı ise üç devam filminin çekilmesine vesile oldu.
KANAL D / 20.30


DUYGUSAL *** 1990 yılının bir diğer popüler filmi ise iki kızıyla yaşayan bir kadının öyküsü üzerine kurulu. Birbirine benzemeyen kahramanlarımızın yeni taşındıkları kasabada âşık olmalarıyla olaylar gelişir. Winona Ryder'a Altın Küre adaylığı getiren film, daha sonra "Adams Ailesi"yle üne kavuşan Christina Ricci'nin ilk çalışması.
CNBC-E / 21.00


ORİJİNal adı "After Alice" olan filmde, doğa üstü yeteneğiyle bir seri katilin peşine düşen alkolik dedektif anlatılıyor. Kiefer Sutherland, Henry Czerny ve Polly Walker'lı film, gerilim meraklılarını memnun edebilir.
TRT 1 / 01.00


"Double Dragon" adlı bilgisayar oyunun uyarlamasında Mark Dacascos'la Robert Patrick başrolleri paylaşıyor. Ailesiz büyüyen iki kardeş, 2007'nin Los Angeles'ında Dünya'yı yaratıklardan kurtarmaya çalışır... Alyssa Milano'nun olduğu kadrosuna karşın zayıf bir bilimkurgu-macera.
STV / 20.30


2000 tarihli duygusal güldürüde, kendini zengin bir işadamı olarak tanıtan Zülküf, âşık olduğu Zarife'yi beş ağabeyini de kandırarak kaçırır. Şimdi öfkeli minibüsçü ağabeyler, kahramanlarımızın peşindedir!
ATV/23.15