The Others Depremzede Murat, 39 gündür kayıp

Depremzede Murat, 39 gündür kayıp

23.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Depremzede Murat, 39 gündür kayıp

Depremzede Murat, 39 gündür kayıp


İstanbul Milliyet


       Gölcük'te enkaz altından çıkarıldıktan sonra kaybolan sekiz yaşındaki Murat Akalın'dan, 39 gündür haber alınamıyor. Anne Sabahat Akalın, "Oğlumun yaşadığını biliyorum. Çocuk mafyasını aklıma bile getirmek istemiyorum" dedi.
       Depremden sonra Gölcük İskele mevkii İnönü Caddesi'ndeki enkaz altından Akalın ailesinden baba Şenol Akalın ölü, anne Sabahat Akalın ise yaralı olarak çıkarıldı. İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedaviye alınan anne Akalın hastaneye kaldırıldıktan sonra oğlundan haber alamayınca basından yardım istedi.
       Gazetelerde çıkan haberler üzerine Gölcük'te kurtarma çalışmalarına katıldığını belirten bir kişi, aileyi arayarak Murat'ı enkazdan sağ olarak çıkardığını, bacaklarının kırık olduğunu ve feribotla İstanbul'a gönderdiğini söyledi.
       Enkaz altından oğluyla beraber çıkarıldığını ancak kendi durumu ağır olduğu için ayrılmak zorunda kaldıklarını söyleyen Akalın, "Oğlumun ayakları kırıkmış. Büyük bir ihtimalle İstanbul'da bir hastanede ve hayatta. Çocuk mafyasının kaçırabileceğini sanmıyorum ama düşündükçe kendimi kötü hissediyorum" diye konuştu.
       Murat'ın halası Gülay Başol da yeğeninin alnında dikiş izi bulunduğunu, dişlerinin bozuk ve boynunun dikkat çekici şekilde uzun olduğunu belirterek, görenlerin 0 532 304 44 11 numaralı telefona haber vermesini istedi.