The Others Diriliş “Ertuğrul” Zirvede Başladı!

Diriliş “Ertuğrul” Zirvede Başladı!

11.12.2014 - 16:54 | Son Güncellenme:

Dün akşam ilk bölümüyle TRT1’de izleyicileriyle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi, izleyicilerinden tam not aldı. Diriliş “Ertuğrul” rating listesini alt üst ederken sosyal medyada da #Diriliş hashtagiyle hem dünya hem Türkiye gündeminde 1 numara oldu.

Diriliş “Ertuğrul” Zirvede Başladı

Diriliş “Ertuğrul” dizisi oyuncuları ve ekibi dün akşam TRT1’de yayınlanan ilk bölümü hep birlikte izledi. TRT1 yönetiminin de hazır bulunduğu gecede heyecan doruktaydı. İlk bölümün ardından hep beraber hatıra fotoğrafı çektiren oyuncular ve ekip aylardır yaptıkları çalışmanın karşılığını almanın sevincini yaşadı.

Haberin Devamı

Diriliş “Ertuğrul” ilk bölümüyle zirveye yerleşti

Diriliş “Ertuğrul” yayınlanan ilk bölümüyle ratinglerde AB kategorisinde 8.42 rating ve 20.68 share ile 1. olurken totalde de 5.54 rating ve 12.96 share ile 3. oldu.

Sosyal medyada da günün en çok konuşulan konusu olan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün gece uzun süre dünya ve Türkiye gündeminde birinci sıradaydı. Sosyal medyada diziyle ilgili yapılan yorumlar, izleyicinin diziye tam puan verdiğini gösterdi. Somera tarafından yapılan sosyal medya ölçümlerinde de Diriliş zirvede yer aldı.

İşte Diriliş “Ertuğrul”la ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları:

Ahmet Tezcan @tezcanah

Budur! #Diriliş ekibini alnından öpüyorum! Allah hasetçinin şerrinden, kem söz ve nazarından saklasın. Gayretle devam, himmetler ola!

Haberin Devamı

Mehmet Ali ÖNEL @desifrehaber

#diriliş ve yeniden diriliş...

TOKYOPhONLINE @tokyophonline

Sinema filmi izliyor gibiyim. #Diriliş

Suat KILIÇ @suatkilic

Tebrikler TRT #DirilişErtuğrul Doğru proje. Basit, gündelik dizilerin işgal ettiği ekranlar belki bir nefes alır.

Okan Karacan @KaracanOkan

#Dirilis Türk ecdadına yakışır bir proje olmuş senaristlerin tüm yapım ekibinin ve Oyuncuların ellerine sağlık ..