The Others Fırçalardan bir demet

Fırçalardan bir demet

23.05.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fırçalardan bir demet

Fırçalardan bir demet

Fırçalardan bir demet

Reha Muhtar, kokain yüzünden gözaltına alınan Yalçın Dümer’e "standart fırça"sını attı. Bu ülkede Reha Muhtar’dan fırça yememiş, onun hayır duasını almamış kaç "ünlü" kaldı? Vallahi herkeste bir açık kapı mevcut olunca, fırça da büyük yerden geliyor!

Akın Sel bu hafta Alanya’da cuma pazarındaydı. Alman turistler var. Bu durumda "nhaydiii domotiessssss"in Almancası kullanılır... Türk insanı istesin, her şeyi yapar. Almanca "domatiessss" ya da "Ne alırsan 5 mark" diye bağırır. Sel’in röportajında izledik.

"Hülya - Melih aşkı mı?"... Eli eline değdi ya garibanların, tamam... Vatandaş böyle bir şey istiyorsa neden olmasın? Dedim ya ünlü olmak kolay değil... Olacaksan âşık olmalısın.

Mehmet Ali Erbil’in yaşamını ikinci defa izledik "Yasemin’in Penceresi"nde. Bütün yaşadıklarının sonucunda iyi bir vatan evladı olduğunu şu sözlerle anlattı: "Terörist olmadım. Ya homoseksüel olsaydım." Eğlence ortamında bulunan biri için talihsiz sözler diye düşündüm. Ne dersiniz?

Fatih Altaylı’nın bu haftaki konusu bizim meşhur tabularımızdan biri olan "tacizödi. AB standartlarına göre tacize karşı olmalıyız. Ama bir de örf adetlerimiz var. Buradan bakınca, kadın "kuyruğunu" sallamamalı, sallarsa tacize uğrar. Özetle konuşmalar bu minvaldeydi. Demircan Hoca’mız "yürüyüşü, mimikleri, elbisesi dikkat çekici" dedi durdu. Yani öyle olunca tacize davetiye çıkıyor. Psikiyatrımız şu gerçeğin altını çizdi; "Bizde taciz evin içinde. Koca karısını taciz ediyor" dedi. Cinsel sorunlarımızın babası 100 bin mektup sahibi Haydar Dümen hocamız da sordu: "Hiç yakalanan jigolo var mı?"

Demircan Hocamız iş yerlerinde tacize bir çözüm getirdi: "Çalışan kadınlar tacizden korunmak için toplu halde gezsinler" Bu arada erkeklerinin inanmamış olanlarının, zayıf olan kadını ezdiğini de belirterek sosyal bir yaraya parmak da basmış oldu!