The Others Gece, müzik ve kadınlar

Gece, müzik ve kadınlar

16.03.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Cuma eğlence programlarında konuklar, gündemdeki kadınlar arasından seçilmiş... Tabii istisnalar da mevcut

Gece, müzik ve kadınlar

Gece, müzik ve kadınlar

Cuma eğlence programlarında konuklar, gündemdeki kadınlar arasından seçilmiş... Tabii istisnalar da mevcut

Cuma akşamı, ekranda eğlence programları yoğunlaşıyor. Gerek müzik, gerekse hafif sohbetlerle hafta sonuna TV karşısında yumuşak bir geçiş yapmak olası.
• ZAGA: Canlı yayınlanacak programda isteyene sohbet, isteyene müzik var. Okan Bayülgen’in şovuna Ayşe Hatun Önal, Petek Dinçöz ve Rober Hatemo konuk olacak. İki manken, Okan Bayülgen’in ve izleyicilerin sorularını yanıtlayacak; program, skeçler ve Rober Hatemo’nun şarkılarıyla sürecek. KANAL D / 23.00
• YORUMSUZ: Rober Hatemo gibi yeni bir albüm çıkartan Yıldız Tilbe de bu akşam şarkılarıyla ekrana gelecek. Tilbe, Burhan Şeşen’e konuk olacak ve şarkılarını canlı performansla seslendirecek. TV8 / 21.00
• CEM ÖZER SHOW: Cem Özer’in konukları ise farklı, çünkü onlar yakın zamanda albüm çıkartacak gibi görünmüyor. Nitekim Özer’in şovuna, manken-oyuncu Emine Ün, "Televole" muhabiri Acun Ilıcalı ve manken Tülin Şahin katılacak. Programda yer alacağı duyurulan Fatih Ürek ise son kokain operasyonu nedeniyle bugün yok. BRT / 22.00
• MÜZİK YENİDEN: Gecenin bir diğer müzik konuğu ise Kıraç. Yerel melodiler ve evrensel enstrümanlar TRT’nin "Müzik Yeniden" programında buluşacak, Kıraç yorumlayacak.
TRT 2 / 00.05

İzlanda’nın gururu
Yabancı popüler müzik sevenler için de bu gece bir alternatif söz konusu. CNBC - E’nin "Popüler Müzik" kuşağında bu hafta İzlandalı şarkıcı Björk ekrana gelecek. Björk’ün şarkılarının yanı sıra, müzik kariyeri ve özel yaşamı da eklenince, konser ile belgesel CNBC - E ekranında aynı programa sığacak.
CNBC - E / 23.00

Uzayda yaşamak
DÜNYANIN ilk uzay istasyonu olan MIR’in kurulmasından bugüne kadar yaptığı bilimsel çalışmaları anlatan belgesel ilk bölümüyle ekranda. Yapımda ayrıca, insanoğlunun uzayda yaşama isteğini somut olarak gerçekleştirmesinin öyküsü de anlatılıyor.
NTV 21.05

Üç cephede savaş
TÜM kirlenmeye karşın dürüst kalan bir bürokratın öyküsünü anlatan dizide kahramanımız Sinan Polat, bir yandan mesai arkadaşlarıyla, bir yandan yüzsüz işadamı Süreyya İşmen’le diğer yandan da evde ailesiyle uğraşıyor.
TRT 1 21.45

Değişen Türk Solu
TAHA Akyol bu hafta kendisi gibi Milliyet yazarı olan Hasan Cemal’i konuk ediyor. Canlı yayınlanacak programda "Türk Solu" konuşulacak. Akyol ve Cemal ayrıca, "30 yılda Türk Solu’nun geldiği nokta", "Türkiye’deki darbeci solun ideolojisi" gibi konularda görüşlerini açıklayacaklar.
CNN TÜRK 22.05







Yazarlar