The OthersGerçek şantajcı teslim oldu

Gerçek şantajcı teslim oldu

05.12.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gerçek şantajcı teslim oldu

Gerçek şantajcı teslim oldu

SİBEL Can'a seks kasetiyle şantaj yaptığı iddia edilen Can Kuzu, dün polise teslim oldu. Şantaj şoruşturması kapsamında adı gündeme gelen eski manken Cem Kuzu ise, olayla ilgisinin olmadığını açıkladı. Kuzu, Bilim Araştırma Vakfı üyesi olduğunu ve inşaat işiyle uğraştığını bildirdi.
"Karagümrük Çetesi"nin elebaşısı Nuri Ergin'in, elinde seks kasetleri bulunduğunu öne sürerek Can'a şantaj yapan Kuzu'yu dövüp çıplak fotoğrafını çektiği yönündeki ifadesi üzerine, önceki gün gözaltına alınan sanatçı, dün sorgulandı. Can, azmettirici olduğu iddia edilen eşi Hakan Ural, olayda adı geçen Mr. Turkey Türkiye güzeli manken Karahan Çantay ve manken Yaşar Alptekin'in sorgusu için polis, DGM Savcılığı'ndan üç gün süre aldı.
Geceyi Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren taraflara, dün öğle saatlerinde Kuzu da eklendi. Polise telefon ederek teslim olmak istediğini bildiren Kuzu, verilen adrese giden Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. İki avukatıyla öğle saatlerinde Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Kuzu'nun, halen gözaltındaki Alptekin'in Tekirdağ Şarköy'deki gece kulübünün eski ortağı olduğu öğrenildi.
Soruşturmanın uzaması nedeniyle gözaltındaki sanıklardan Can ve Ural dışında kalanlar, dün öğle saatlerinde sağlık kontrolundan geçirilmek üzere Şişli Etfal Hastanesi'ne götürüldü. Hastaneye götürülmek için Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartılan Kuzu iddiaları yalanlarken, Alptekin "Kuzu'yu tanırım, başka bir şeyden haberim yok" dedi.
Soruşturmayı gizlilik içinde yürüten, gazetecilerin Cinayet Masası'na girmesine izin vermeyen polis, başta Can olmak üzere, Çantay ve Alptekin'in iddiaları reddetmesi üzerine yüzleştirme yöntemine başvurdu. Ergin kardeşlerin ifadelerinde adı geçen taraflar tek tek yüzleştirilerek, sözlerindeki çelişkiler ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.
Emniyet yetkilileri, DGM kapsamına giren suçlamaya ilişkin sorgulaması süren sanıkların, işlemlerin tamamlanmasının ardından DGM'ye sevk edileceğini bildirdi.

Şantaj soruşturmasında adı gündeme gelen eski manken Cem Kuzu, iddiaları yalanlayarak, Bilim Araştırma Vakfı üyesi olduğunu ve inşaat işiyle uğraştığını açıkladı. 1990 - 91 yılında mankenlik yaptığını ifade eden Kuzu, "Bu bir sene sürdü. Üniversiteyi bitirdikten sonra işimi kurdum. Gazetelerde ismimi ve mankenlik döneminden kalma fotoğraflarımı görünce çok şaşırdım" dedi.
Önce isim benzerliği olabileceğini düşündüğünü kaydeden Kuzu şunları söyledi.
"İşim, adresim ve telefonum belli. Polis kolayca ulaşabilirdi. Böyle bir şey olmayınca, yanlışlık sonucu adımın karıştığını anladım. Olayda ismi geçen kişileri de tanımıyorum. sibel Can takdir ettiğim ve severek dinleyip, izlediğim bir sanatçı."



KEŞFETYENİ
Cannes'da bebek müjdesi! Kırmızı halıda açıkladı
Cannes'da bebek müjdesi! Kırmızı halıda açıkladı

Cadde | 24.05.2025 - 10:56

Başak Gümülcinelioğlu, Cannes Film Festivali'nde hamile olduğunu duyurdu.

Yazarlar