The Others HADEP'li Başkan şehit parkı açtı

HADEP'li Başkan şehit parkı açtı

24.04.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

HADEP'li Başkan şehit parkı açtı

HADEPli Başkan şehit parkı açtı


Hanifi Yasak - Diyarbakır


Mazbatasını aldıktan sonra göreve başlayan HADEP'li Lice Belediye Başkanı Zeynel Bağır, 23 Nisan törenlerine katılıp İstiklal Marşı okudu ve şehit komutanlar adına yapılan cadde ve parkın açılışına katıldı.
Lice'de, Kaymakam Akgün Corav, İkinci İç Güvenlik Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Ali Er'le 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katılan Bağır, tören sırasında İstiklal Marşı'na katıldı ve halkın bayramını kutladı.
Törenin ardından 1993'te ilçe merkezinde şehit edilen Tuğgeneral Bahtiyar Aydın'la Şehit Üsteğmen Hakan Kabil anısına yaptırılan cadde ve çocuk parkının açılışları yapıldı.
Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından Şehit Üsteğmen Hakan Kabil'in adının verildiği parkın kurdelesini Corav'la kesen Bağır'ın diğer yetkililerle samimi dialoğu dikkat çekti.
Corav, Bağır'la uyumlu çalışma konusunda bir tereddüt yaşamadıklarını belirterek "Şu an için bir sıkıntı yok. Bundan sonrası başkana bağlı. Uyumsuz bir çalışma aklımızın ucundan geçmiyor. Bugün beraber bir park açtık, başka parklar açacağız. Uyum içerisinde hizmet vereceğiz" dedi.