The Others Harika: Ben terörist miyim?

Harika: Ben terörist miyim?

02.04.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Harika: Ben terörist miyim?

Harika: Ben terörist miyim


Antalya - Milha


Kemer Royal Resort Otel'deki bayram programı sırasında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş'ın masasında şarkı söylemek isterken, korumaların fiili engeliyle karşılaşan Harika Avcı, "Bana terörist muamelesi yapıldı, ben terörist miyim?" diye sordu.
Göynük beldesindeki otelde bir geceliğine sahne alan Avcı, Savaş'ın masasına yaklaştığı sırada, kendisini engelleyen korumanın kolunu morarttığını belirterek, "Bu nedenle sahneyi terk ettim. Ben o masada Sayın Savaş'ın oturduğundan bile haberdar değildim" dedi. Bu olayın işgüzar korumalardan kaynaklandığını savunan Avcı, otel sahiplerine büyük saygı duyduğunu bildirdi.
Avcı'yı şov yapmakla suçlayan Royal Resort Oteli Halkla İlişkiler Sorumlusu Şebnem Çömlekçioğlu ise, "Harika Hanım, Vural Savaş'ın yanında şarkı söylememesi için önceden uyarılmış. Çünkü Savaş, konumu gereği böyle olaylardan kaçınıyor. Buna rağmen Harika Avcı, özellikle bu masaya gitmiş. Bu arada Vural Savaş'ın koruması veya bizim bir görevlimiz kendisini engellemiş. Büyütülecek bir olay da yok. Sanıyorum kendisi ön plana çıkmaya çalışıyor" diye konuştu.