The Others Her türlü kolaylık sağlanmış durumda

Her türlü kolaylık sağlanmış durumda

21.03.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Zevkli Alışveriş

Her türlü kolaylık sağlanmış durumda


Şehrin tam kalbinde, Mecidiyeköy’de 75 bin metrekarelik bir alana kurulmuş olan Profilo Alışveriş Merkezi otoparkı, restoranları, sinema , tiyatro, kongre salonları ve barındırdığı ünlü markalarla sizi bekliyor. Dünyanın birçok ülkesindeki örneklere de bakarsak, "Alışveriş Merkezleri"nin hızla ilerlediğini, Türkiye’nin ise bu sürece 30 yıl gibi geriden başlayıp, yapılan doğru çalışmalarla arayı büyük bir gayretle kapatmakta olduğunu görürüz. İşte ailece gezilebilecek, alışveriş yapılacak ve kültürel aktivitelerin izlenebileceği Profilo Alışveriş Merkezi en iyiler arasında. Bugüne dek büyük alışveriş merkezleri ulaşım ve yer sorunu yüzünden, genellikle şehrin dışına inşa edildi. Bu yüzden alışveriş, daha çok haftasonları yapıldı. Oysa Profilo Alışveriş Merkezi İstanbul şehrinin tam kalbinde, Mecidiyeköy’de.
Şehrin göbeğinde olmasına rağmen korkulduğu gibi park problemiyle de karşılaşılmıyor Profilo Alışveriş Merkezi’nde. Çünkü 1000 araçlık özel otoparka aracınızı güvenle bırakabilirsiniz. Ayrıca Mecidiyeköy’e toplu taşıma araçlarıyla İstanbul’un her yerinden ulaşmak çok kolay. Üstelik ücretsiz müşteri servisi araçları gün boyu hizmet veriyor.
Alışverişe gelince... İstanbul’daki en büyük yiyecek-içecek ve kültür merkezi olan ve toplam 75 bin metrekarelik bir alana kurulan Profilo Alışveriş Merkezi’nde 116 mağaza ve birçok ünlü marka birarada. Gıdadan giyime, ev dekorasyonundan, kırtasiyeye kadar günlük yaşam için ihtiyaç duyulan her şeyi burada bulmak mümkün.

Sadece alışveriş değil Profilo Alışveriş Merkezi sadece alışverişe gelinen bir yer değil. Sineması, tiyatrosu, çocuk oyun alanları, kafe ve barları, restoranları ile her türlü ihtiyaca seslenebiliyor. Bu beş katlı merkezde 1 hipermarket, 1 ofis hipermarketi, 5 sinema salonu 16 restoran, 3 kafe, 2 banka, 2 kuyumcu, 2 bijuteri, 5 hediyelik eşya mağazası, 2 mobilya ev dekorasyon mağazası, 3 dayanıklı tüketim malı mağazası ve 40’ın üzerinde konfeksiyonla birlikte çocuk oyun alanı, optik, fotoğraf laboratuvarı kuaför ve güzellik salonu, parfümeri, kuru temizleme, yayınevleri gibi değişik ürün ve hizmet alanları var.
Dünyaca ünlü Cineplex Odeon firmasının Türkiye’deki yatırımı olan sinema salonları 1100 sinema severi aynı anda ağırlarken 400 koltuk kapasiteli tiyatro salonunda ise oyunların dışında kongre sempozyum, panel ve konser düzenleniyor.
Alışveriş merkezinin içerisinde bulunan "Seminer ve Gösteri Salonu" her türlü seminer, kongre, toplantı ve sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 400 kişilik bu salon uluslararası mimari normlarda planlanan sahnenin akustiği yüksek standartlarda tasarlanmış. Ayrıca perşembe, cuma, cumartesi, pazar günleri Tiyatro İstanbul düzenli ve yeni oyunları ile kültür merkezinde gösteriler sunuyor.
Binanın en üst katı ise İstanbul’un en büyük yiyecek merkezi. Tam iki bin metrekareye yayılan alanda müşterilerine Türk mutfağından Çin, İtalyan, Fransız, İspanyol, Amerikan mutfaklarına kadar alternatif tatlar sunuluyor. Burger Kıng, Cafe Des Arts, Cafe Italiano Anna Maria, Cafe İtalianno Piero Valentino, Donut Wafel Presto, Dö-La Louse, dürüm Dünyası, Great Hong Kong, İtalian Kitchen, KFC., Köfte -çi, La Jarre D’or, Mado, M&S Kayserili, Pamuk Şeker, Si Senor, Şekerland gibi lezzetçiler sizi bekliyor.

Moda günleri

Ziyaretçilerini memnun etmek isteyen Profilo Alışveriş Merkezi’nde her hafta moda günleri düzenlenmekte. 13 mart günü defileye katılan firma ise Türkiye’nin en büyük mağazalarından biri olan ve ilkbahar-yaz kreasyonuyla herkesi büyüleyen Atalar’dı. Önümüzdeki günlerde de Moda Günleri başka ünlü markaların katılımıyla devam edecek.
Ulaşım kolaylığı ve otaprakıyla İstanbulluları cezbeden Profilo Alışveriş Merkezi’ne gitmek için sebep çok. Alışveriş yapmak, film ve tiyatro oyunları seyretmek, arkadaşlarla yemek yemek isteyenlerin birinci tercihi haline gelen bu merkez sayesinde artık erkekler de eşlerini alışveriş sırasında yanlız bırakmak istemiyor.