The Others Hey gidi Menteş

Hey gidi Menteş

26.07.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hey gidi Menteş

Hey gidi Menteş


  "Televole"nin yayımlanmasına iki gün var ve o gün Fenerbahçe - Galatasaray maçı oynanmış. Bizim sunucu, önce bir "Televole tanıtımı" diyor. Birine daha iki gün var, ötekinin dumanı üstünde. Soğutmadan versene!

  TSYD maçlarını kim yayımladı? TRT 1. Show cumartesi gecesi görüntü veriyor, kocaman yamayı koymuş logonun üstüne. Bu işi bir türlü anlayamadım. Sadece Show değil. Hepsi yapıyor bunu. Görüntü kullanmak, başka birinin malından yararlanmak iyi hoş. Ama iş sahibini yazmaya gelince kapat üstünü. Bana göre filmlerin sevişme sahnelerindeki örf ve adet namusu arayışımızdan çok böylesi fikir hırsızlıkları takip edilmeli.

  İki haftadır Serdar Ortaç ile Selin Toktay evlenecekler. Sanırım ya temcit pilavı reklamı ya da aynı kaseti döndürüp döndürüp yayımlama durumu.

  Abuzer ve Yalçın Menteş yetenek yarışması sunuyorlar. Abuzer, "Jerry Lewis" ayaklarında, Yalçın Menteş de artık çok ünlü... Dansöz Şıvga çıkıp oynayacak. Aralarındaki sahneye çağırma muhabbeti: "Çıkar bakayım", "Çıkıyor ulan", "Beni tahrik etme çıkartırım"... Hey koca Yalçın Menteş, böyle muhabbetlere mi mazhar olacaktın?

  Okan Bayülgen'in bu haftaki konuğu Sezen Aksu'ydu. "Zaga"nın dekoru gerçekten özenle hazırlanmış el emeği, göz nuru. Zaten talk show mekanları konusunda Kanal D bir numara. Gazinoların seyirciye uzanan, uzunlamasına bir bölümü vardır. Benzer bir platonun üzerinde Okan ve Sezen Aksu, seyirciyle iç içe. Ama alan dar olduğu için biraz karışma durumu oluyor. Seyrederken gözü yoruyor. Nefes payı sağlanırsa, daha rahatlatıcı bir ortam elde edilmiş olacaktır.