The Others İkinci dizi dalgası

İkinci dizi dalgası

15.01.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sezona birçok yerli diziyle giren TRT, şubat ayından itibaren ikinci bir atılım yapacak. Üstelik Uğur Yücel de TRT’ye dizi çekiyor

İkinci dizi dalgası

İkinci dizi dalgası

Sezona birçok yerli diziyle giren TRT, şubat ayından itibaren ikinci bir atılım yapacak. Üstelik Uğur Yücel de TRT’ye dizi çekiyor

MEMETCAN DEMİRAY

TRT, gelecek ay ikinci bir "yerli dizi atılımı" yapacak. Yaklaşık 10 yeni yerli dizi, TRT’de izleyici karşısına çıkacak.
Yeni dizi yapacak isimler arasında Uğur Yücel de var. "İkinci Bahar" ile dizi yönetmenliğindeki başarısını kanıtlayan Uğur Yücel, şubat ayına yetişmesi beklenen "Karanlıkta Koşanlar" adlı polisiye dizide hem yönetmenlik, hem de başrol oyunculuğu yapacak. Bu kadar da değil, Orhan Oğuz da TRT için "Taksim - Tünel" adlı bir dizi film çekecek.
"Bizimkiler" dizisine imza atan Umur Bugay ile "İkinci Bahar"ın senaristi Sulhi Dölek de TRT için işbirliği yaptı. İkilinin yazdığı "Davetliler" adlı dizide, "İkinci Baharöda Vakkas rolüyle tanıdığımız Tarık Pabuççuoğlu da rol alacak. Işıl Özgentürk imzalı "Yuvadan Bir Kuş Uçtu" adlı dizinin yanı sıra, "Vasiyet" ve "Yakında Sinemalarda" adlı yeni yerli diziler, mart ayında TRT ekranına gelecek.
Bu bilgileri bizimle paylaşan TRT Drama Müdürü Nilgün Sağyaşar, "Şaşıfelek Çıkmazı"nı da yeniden çekmeye başladıklarını belirtti. Sağyaşar, Erol Günaydın’ın başrol oynadığı "Çiçek Taksi" dizisinin de artık TRT’de yayınlanacağını anımsattı. Yeni bölümleri çekilen "Çiçek Taksi", bu cumartesiden itibaren TRT 1’de haber öncesi kuşağında ekrana gelecek.

Film içinde film
ON bir yaşındaki Danny, filmlerde hayran olduğu Slater’la tanışır ve kendini birden, onunla birlikte bir serüvenin içinde bulur. Filmin değişik bir yapısı var. Hayalle gerçek iç içe, bilimkurgu öğeleri de yeterince ve tam kıvamında kullanılmış. Arnold Schwarzenegger’ın en farklı ve en hızlı filmlerinden biri.
KANAL D / 21.45

NTV’ye transfer
HABER ve klasik müzik yayını yapan NTV Radyo, yeni döneme iddialı isimlerle giriyor. Daha önce birçok frekansta dinleyiciye seslenen Hakan Çelik de bunlardan biri. Derya Sazak, Kerem Görsev, Sevin Okyay, Enis Batur da NTV Radyo’da program yapacak isimlerden bazıları...