The Others İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

09.12.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

İş dünyasından kısa... kısa...

Yurtiçi Kargo’ya yeni genel müdür
Yurtiçi Kargo’nun Genel Müdürlüğü’ne Dr. Nuri Üstündağ atandı. Atama, şirketin yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisans programından 1994’te mezun olan Dr. Üstündağ, 1999’da doktor ünvanı aldı. Üstündağ, Çanakkale Seramik, Emlak Bankası, Maslak İş Merkezi, Plaza Bina Yönetimi, Çukurova Grubu’na bağlı YKS Tesis Bakım Onarım ve Yönetim’de değişik görevlerde bulundu.

Cisco Systems internet elemanı yetiştiriyor
Cisco Systems’ın, Türkiye’de internet alanında hızla büyüyen kalifiye eleman eksikliğini gidermek üzere başlattığı 'Cisco Networking Akademisi Programı'na (CNAP), dört üniversite daha Yerel Akademi olarak katıldı. Marmara Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Ege Üniversitesi, CNAP’a dahil oldular. Böylece Türkiye’de programa dahil akademi sayısı 15’e yükseldi. 16 yaşın üzerindeki her yaştan katılımcıya yeni iş olanakları sağlayan bu programın, dünyanın en geniş e-eğitim uygulamalarından biri olduğuna dikkat çeken Cisco Systems Türkiye İş Geliştirme ve CNAP Yöneticisi Deniz Sungurlu, ’Öğrenciler için seçmeli bir ders olarak verilebilen eğitimler, yetişkinlere yönelik bir kurs olarak da açılabiliyor. İnternetin getirdiği olanakları kullanarak sürekli güncellenen içerik, temelde katılımcılara bilgisayar ağlarının tasarımını, kurulmasını ve bakımını öğretmeyi hedefliyor' dedi.

Telefonu keşfedin
GO Direkt, satış, pazarlama, iç ve dış müşteri hizmetleri alanında çalışanlara yönelik olarak etkin telefon kullanım eğitimi başlatıyor. Kurslar hakkında detaylı bilgi 0 216 418 86 46’dan alınabilir.

İngilizce eğitimi % 40 daha ucuz
İndirim kampanyalarına dil okulları da ayak uydurdu. Learn & Speak Dil Okulu, fiyatlarında yüzde 40 indirim yaparak, İngilizce eğitimini ucuzlattı. İndirim kampanyası 30 Aralık’a kadar sürecek. Learn & Speak dil okulu, İngilizce dilini bilimsel yöntemlerle öğretme ve sevdirme iddiasında ve bireysel ve kurumsal eğitim programları sunuyor. Ayrıca herkesi, her cumartesi, ücretsiz seviye tespit sınavına bekliyor. Tel: 0.212.660 91 73