The Others ‘İstemeden’ doğurdu

‘İstemeden’ doğurdu

13.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘İstemeden’ doğurdu

‘İstemeden’ doğurdu


ZAFER ARPAPKİRLİ Londra


       ABD’li pop yıldızı Madonna, bir süredir yaşadığı İngiltere’nin başkenti Londra’da, dün öğleden sonra ‘aniden’ bir oğlan çocuğu dünyaya getirdi.
       Daha önceki sabah verdiği bir demeçte, “İngiltere’de hayatta doğum yapmam.. Geçen yüzyıldan kalma hastaneleri var" diyerek İngilizler’in tepkisini çeken Madonna’nın ‘erken doğumu’ şaşkınlıkla karşılandı.
       Madonna’nın menajeri, akşam saatlerinde New York’ta yaptığı açıklamada, ünlü yıldızın ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

       Adı ‘Rocco Ritchie’
       Bebeğe ‘Rocco Ritchie’ adı verildiğini açıklayan ünlü yıldızın menajeri, çocuğun babası film yönetmeni Guy Ritchie ile Madonna’nın ‘çok mutlu oldukları’nı da sözlerine ekledi.

       İngilizler’i kızdırmıştı
       MADONNA, önceki gün bir Amerikan radyo istasyonuna verdiği demeçte, “Bebeğini Londra’da mı doğuracaksın?" sorusunu, “Şaka mı ediyorsunuz? Bu ülkede hastaneler öyle kötü durumda ki.. Sanki Kraliçe Victoria devrinden kalma" diye yanıtladı. Bu açıklama, İngiltere’de tepki çekti. Madonna, bir süre önce de Londra’daki ev fiyatları ve pahalı hayat koşulları hakkındaki demeçleri ile şimşekleri üzerinde toplamıştı.