The Others Kabak Gonca’nın başına patlıyor

Kabak Gonca’nın başına patlıyor

20.08.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kabak Gonca’nın başına patlıyor

Kabak Gonca’nın başına patlıyor



Kısa sürede izleyicinin beğenisini kazanan "Yarım Elma"nın bu bölümünde yine bir kriz yaşanıyor. Başrollerini Günay Karacaoğlu ile Janset’in paylaştığı komedi dizisinde Mehmet Aslan, Ruhi Sarı ve Kayra Şenocak da rol alıyor. Haftanın konusu şöyle:

Dadı aranıyor
Yonca’nın köpeği Dadı, son günlerde garip davranmaya başlamıştır. Veterinere başvuran Yonca, Dadı’nın çiftleşmesi gerektiğini öğrenir. Gonca ise köpeğe gösterilen ilgiyi kıskanmıştır. Derken Dadı’yı gezdirmek Gonca’ya düşer. Ve bu gezinti sırasında Dadı kaybolunca, kabak Gonca’nın başına patlar.
KANAL D / 22.00

CNN TÜRK, erken seçim gündemini her akşam farklı bir gazeteden yaptığı yayınla ekrana taşıyor. Bu akşam sırada Milliyet gazetesi var. Taha Akyol, Hasan Cemal, Derya Sazak, Can Dündar ve Ece Temelkuran’ın konuk olacağı canlı yayında, Milliyet yazarları Anadolu izlenimlerini anlatacaklar. Programı Tayfun Ertan sunuyor.
CNN TÜRK / 19.05

Seçmenle Yüz Yüze
CNN TÜRK’ün bugünkü durakları, Ağrı, Iğdır, Kars, Çanakkale, Balıkesir ve Amasya. İstanbul’dan Cem Öğretir’in sunacağı yapımda, Milliyet TIR’ı ile Konya’da bulunan Milliyet yazarları da izlenimlerini aktaracaklar.
CNN TÜRK / 22.05

SunuculuĞunu Mehmet Yaşin’in üstlendiği "Keşifler Atlası" bu hafta "tuzun öyküsü"nü ekrana taşıyacak. Yapımda, her aşamasında insan emeği ve alın terinin olduğu ilginç bir macera sizi bekliyor.
KANAL D / 00.30