The Others Kavuşmak hayal oldu

Kavuşmak hayal oldu

20.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kavuşmak hayal oldu

Kavuşmak hayal oldu


Özlem gidermek için İzmir’de buluşan nişanlı bir çift ile 2 arkadaşları alkolün etkisiyle kaza yaptı; 3 kişi öldü, 1 kişi yaralı


       Tuğba Sıvacı (20) ile Ufuk Küçük (20) İstanbul’da tanışıp, 6 ay önce nişanlandılar... Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nu bu yıl kazanıp İzmir’e giden Tuğba, okulu bitirir bitirmez Ufuk’la evlenmeyi planlıyordu.
       İstanbul’da deri imalatçılığı yapan Ufuk, 2 aydır göremediği nişanlısıyla buluşmak için kuzeni Şevket Şahin’i de yanına alarak İzmir’e gitti. Tuğba da okul arkadaşı Derya Şengül’ü yanına almıştı.

       Alkol sınırını aştılar
       4 arkadaş önceki gün ‘doyasıya eğlenmek için’ İzmir’de buluştu. İlk durak Balçova’daki Prencess Otel’in gece kulubü oldu. Tuğba ile Ufuk günlerin özlemini çıkarırken, Derya ile Şevket yeni tanışmanın verdiği heyecanını yaşıyordu... Alkol su gibi aktı... Saat 02.00’de otelden ayrıldılar. Bu kez adres Sahilevleri’ndeki gazinolardı. 1 saat sonra Ufuk, Tuğba, Şevket ve Derya çoktan kafayı bulmuştu.
       Gazinodan ayrılınca Ufuk, 55 HS 065 plakalı otomobiliyle hız yapmaya başladı. Ancak İnciraltı Bakü Bulvarı’nda direksiyon hakimiyetini kaybetti önce elektirik direğine, sonra da ağaca çarptı.
       Ufuk, Şevket ve Derya olay yerinde yaşamını kaybetti. Faciayla biten eğlencede trafik canavarı, nişanlı çifti ayırdı. Nişanlısını kaybettiğini bilmeyen Tuğba ise hastanede sürekli gönül verdiği genci sayıklıyor, durumunu öğrenmeye çalışıyor.

       Yurda yalan söylediler..
       Bornova Öğrenci Yurdu’nda kalan Tuğba ile Derya, yurt yönetimine “Ailemizin yanına gidiyoruz" diyerek dilekçe verdi ve hafta sonu izni aldı. Ancak bu yalanları feci bir kaza ve 3 ölümle sonuçlandı.