The Others Kız Kulesi aşıkları

Kız Kulesi aşıkları

15.03.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ve Zeyno nihayet muradına eriyor... Çünkü Memoli onu, uzun zamandır görmek istediği Kız Kulesi’ne götürüyor

Kız Kulesi aşıkları

Kız Kulesi aşıkları

Ve Zeyno nihayet muradına eriyor... Çünkü Memoli onu, uzun zamandır görmek istediği Kız Kulesi’ne götürüyor

Memet Ali Alabora ile Meltem Cumbul’u buluşturan "Yılan Hikayesi", bu kez romantik bir bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Tayfun Güneyer’in yazıp Nihat Durak’ın yönettiği dizide Zeyno, Memoli’yle birlikte Kız Kulesi’ni görmeye gidecek.
Memoli ile Zeyno, Boğaz turu sırasında Kız Kulesi’ne uğrarlar. Kız Kulesi, Zeyno’nun İstanbul’a geldiğinden beri görmeyi en çok istediği yerdir. Memoli ile Zeyno’yu birlikte gören balıkçı, onları sevgili zanneder. Bu durumda iki platonik aşığın balıkçıya verdiği tepki de farklı olacaktır.
Ne aşklar görmemiştir ki Kız Kulesi, Salacak açıklarında başlayan ve biten... Bu kez konukları Memoli ile Zeyno’dur. Ama bu ikilinin çevresindeki gelişmeler de sürmektedir. Belgin Hanım, Sinan’la yurtdışına gitme konusunda kararsızdır. Cem ise ilan - ı aşk konusunda bu kez kararlıdır. Genç polis, romantik bir ortam bekler ve nihayet karate çalışırken Derya’ya evlenme teklif eder! Sonrası, bu gece Kanal D’de... YILAN HİKÂYESİ
KANAL D / 21.30

Afakan’a şöhret yolu
Şebnem Sönmez ile Hakan Gerçek’in başrol oynadığı "Çarli İş Başında", yeni gelişmelerle sürüyor. Filiz Kaynak’ın yönettiği ve yine Tayfun Güneyer’in yazdığı dizide, Afakan’a reklam filminde oynaması önerilir. Çarli ve arkadaşları da terk edilmiş bir bebek bulur.
KANAL D / 20.10