The Others Koç Holding'le2003'e dair...

Koç Holding'le2003'e dair...

18.06.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dört yıldır hazırlanıyor

Koç Holdingle2003e dair...



     Abbas Güçlü'nün hazırlayıp sunduğu "Genç Bakış"a, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Başkanı Cengiz Solakoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina ve TEGV'nın pek çok organizasyonunu destekleyen eski futbolcu Mehmet Özdilek katılıyor.
     TEGV'in İzmir'de kurduğu eğitim köyünden canlı yayınlanacak programda, "Çocukların yaz tatilini nasıl geçirmesi gerektiği"nden, "Çocukların sokakta kalmaması için yapılanlar"a dek pek çok konu ele alınacak.
     KANAL D / 23.15


     Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve Koç Holding'in CEO'su Bülend Özaydınlı, Anadolu'yu dolaşıp bayilerle buluşuyorlar. İlk durak Konya. Koç ve Özaydınlı, "Para - Metre Özel"de Meliha Okur'a konuk olacaklar. Programda "Ekonomide yıl sonu hedefleri tutacak mı?" ve "Koç Holding'in 2003 yılından beklentileri neler?" soruları cevaplarını bulacak.
     CNN TÜRK / 18.05


     KENAN Işık'ın sunduğu yarışmada 19 Mayıs Üniv. Elektrik Elektronik Bölümü mezunu Fırat Zengin, pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek. Büyük ödülü kazanmak için tam 4 yıldır hazırlandığını söyleyen Zengin, bakalım amacına ulaşabilecek mi?
     KANAL D / 22.00


     SESSİZ ama derinden ilerleyen "Kurtlar Vadisi" sezonun son bölümüyle karşınızda: Konsey'de Kurtlar, Sehem konusunda birbirine girer. Baron, konuyla ilgili Çakır ve Polat'ın da yargılanmasını ister. Elif, sesçiyi Çakır'ın öldürdüğünü düşünmektedir.
     SHOW / 20.30


     Tunca Bengin'in karşıt görüşlü konuklarıyla bir konuyu enine boyuna ele aldığı "Siyah Beyaz"da bu hafta, "SİT alanı ve orman vasfını yitirmiş arazilerin imara açılması"na ilişkin son gelişmeleri tartıştıracak. Programa Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ve İTÜ Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Talınlı katılacak.
     TRT 2 / 21.10



Yazarlar