The Others Kokoreç reklam değil

Kokoreç reklam değil

09.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kokoreç reklam değil

Kokoreç reklam değil


  CNN Türk sinema kuşağının sunumu çok güzel. Sunucumuzun biraz türkçeye dikkati gerekiyor. "Bizzat şahsen" diyerek bir filmi bizlere tavsiye etti!

  Yaz geldi dondurma reklamları ardı ardına. Ben sevmiyorum şu "hazır" dondurmaları. Bir de külaha da el attılar. Yok olmuyor. O sütten yapılmış kaymak tadı yok. Efendim dondurma makinaları pahallıymış her pastane alamıyormuş. 4 milyar olduğunu duydum. Peki eskiden nasıldı? Ya sokaktaki dondurmacıların küçücük külahların içinde limonlu kaymaklıları...Dondurma değil belki dondurulmuş garip bir şey yediklerimiz.

  Sabah Keyfi'nde Melike hanım ve Vatan beyler...Solaryuma gidiyorlarmış. Bir hafta daha devam edecekmiş Vatan bey...Ne muhabbet ama...Ama Melike hanım da hoş Vatan bey de yakışıklı...

  Gülben Ergen'nin TGRT'deki tekrarları ekrana geliyor. "Tekrar" yazısını yazıyorlar. Küçük bir ayrıntı ama önemli. Çünkü bunu yapmayanlar çoğunlukta.

  Bir reklam var...Pamukbank reklamı. Ve bir müzik var. Tek piyano ile çalınmış. Alıp götürüyor beni...Kim yaptıysa eline sağlık, ruhuna sağlık, hayallerine sağlık...

  TRT'de canlı kuşak program "Nane Limon" çarşamba sabahı. Dekor çiçeğe boğulmuş. Çiçek güzeldir...Ama çiçekçi dükkanı olmak sorunda değildir bir dekor...Bu arada bandanalı ahçımız ile geleneksel ahçılara bir alternatifin bu programda olduğunu da söyliyelim. Konuğumz Metin Milli. "Gözlüksüz çıkmam" ekolünün en son temsilcçilerinden. Yanlız gözlük modeli değişmiş. Giyim gayet ağır (takım elbise cepte mendil) gözlükler ise Harley Davidson durumunda...

  Antalya'da zabıta kokoreççilere baskın düzenlemiş. Haber TGRT'nin çarşamba öğlen kuşağında vardı. Gerçekler böyle. Hayat reklam değil. Öyle Karaköy limanının dibinde ya da Lütfi Kırdar'ın önünde hayali kokoreç satmak kolay. Antalya'da ise gerçekler vardı. İnternetin kokoreççisi olsa olsa sanal dünyada yerini almış olabilir.

  TGRT hava durumu çarşamba günü öğlen saatleri. Sunucumuz "Niwyork" diyor. Bir türlü telaffuz edemeyiz şu şehrin adını zaten!