The Others Koyu sohbetler

Koyu sohbetler

14.06.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Koyu sohbetler

Koyu sohbetler



Frekans:
Özlem Tekin "Tek Başına" adlı yeni albümüyle Şafak Ongan’a konuk oluyor.
CNN TÜRK / 18.30

Sesli Düşünenler:
Sedef Kabaş, canlı yayında Okan Bayülgen’i ağırlıyor. Kabaş ve Bayülgen’in TV, sinema, tiyatro ve yeni projeler üzerine yoğunlaşacak sohbeti ile program bir süre yayınına ara verecek.
TV8 / 18.45

Soru Cevap:
ÖSS’ye girecek adaylar için rehber niteliği taşıyacak programda Yavuz Baydar’ın konuğu Sait Gürsoy.
CNN TÜRK / 19.05

Zaga:
Okan Bayülgen bu hafta Hakan Taşıyan ile ilginç kişilikleriyle dikkat çeken DJ’ler Orçun ve Nuri’yi yani Kankigiller’i konuk ediyor.
KANAL D / 23.45

LEVENT Kırca - Oya Başar ve "Olacak O Kadar" ekibi daha önce yayınlanan bölümlerden yapılan seçmelerle ekrana gelecek. Politikadan bürokrasiye, insan ilişkilerinden spora hayatın içinden pek çok ayrıntıya dikkat çeken, aksaklıkları hicveden Kırca ve arkadaşları ile keyifli dakikalar sizi bekliyor.

"MEHMET Ali Erbil boşanıyor mu?", "Erbil yüzüğünü gerçekten kaybetti mi?" Ünlü şovmen evliliğini anlatıyor. Asuman Krause’ye transparan ve bikini yasağı... İbrahim Tatlıses, Mahsun Kırmızıgül’e neden kızdı? Ayrıntılar Burcu Özkanca’nın sunduğu programda.
KANAL D / 22.15

YARGITAY Başkanı Sami Selçuk, emekli olduğu günün akşamında "Eğrisi Doğrusu"nda Taha Akyol’a konuk oluyor. Selçuk, "Türkiye’nin hukuk ve özgürlük sorunları"nı anlatacak.
CNN TÜRK / 21.10

MEHMET Ali Erbil’in sunduğu "Bir Başka Gece"nin üç konuğu var. Yeni albümünleri rafları süsleyen Hülya Avşar ve Suat Suna ile Nükhet Duru.
TRT 1 / 21.45







Yazarlar