The Others Kriz, sayfa içeriğini zorluyor

Kriz, sayfa içeriğini zorluyor

09.04.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kriz, sayfa içeriğini zorluyor

Kriz, sayfa içeriğini zorluyor


Cemil Özaltın son haftalarda aynı konuda bilgi isteyen 20’yi aşkın okurdan biri. "Avukatınız" Tamer Heper’in yazılarının ne olduğunu merak ediyor hepsi de.
Kriz nedeniyle azalan sayfa sayısı, sevilen ve yararlı bulunan bazı köşelerin düzenini de bozmuş durumda. Milliyet sayfa editörleri, daralmanın" bir an önce son bulmasını ve uzman köşelerinin yeniden düzene kavuşmasını heyecanla bekliyor. Heper’in yazıları en kısa zamanda eski düzenine kavuşacak. Bu, kesin bilgi.
* Hakkı Altan, Melike Saylan, Özer Tınazboylu ve Server Gün, ekran sayfalarının içeriğine ilişkin yakınmalarında ortak bir noktaya işaret ediyorlar.
"Sayfa doyurucu olmaktan uzaklaştı" diye yazmış Altan. ‘Sadece 6 TV kanalıyla yetinmek yerine, başka bir gazetenin yaptığı gibi tam sayfa televizyon vermek sizin için daha doğru olur. Sanmayın ki ekran sayfasıyla çok az sayıda kişi ilgileniyor. Şahsen benim her gün ilk baktığım sayfalardan biri. İçeriğinin zayıflamasını kabul edemem."
Aynı dert bu sayfanın TV köşesinde de mevcut. Bulmaca ve astroloji yer darlığı nedeniyle bu sayfaya kayınca, olan TV kanalları köşesine oluyor. Tasarrufu bir yerden yapmak gerek. Bu yakınmalar da Ekran sayfası editörlerinin dikkatine sunulur.