The Others Led Zeppelin dinlerim

Led Zeppelin dinlerim

24.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Led Zeppelin dinlerim

Led Zeppelin dinlerim


  Ne olacak şimdi?.. Ben siyah tişört giyerim, siyah pantalon giyerim, siyah bot da giyerim. Rock müzik dinlerim. Ve Led Zeppelin en çok sevdiğim ve dinlediğim gruptur. Şimdi ben Satanist mi oldum? Pink Floyd dinlerim, Deep Purple dinlerim... Medyada bu grupları dinleyen yönetici yok mu? TV kanallarında çalışan arkadaşların arasında yok mu? Uzun saçlı küpeli haber merkezlerinde çalışan muhabirler yok mu? Ve uzun saçlı küpeli gençler deprem bölgelerine ilk giden ve hayat kurtaranlar değil miydi? Şimdi hepsi Satanist mi oldu? "Aman Led Zeppelin dinlemeyin" diye haber yapanlar yahu biraz insaf. Yasaklayın bari rock müziği, toplayın kasetleri, CD'leri şeytanlar gidiversin!... Hazır İstanbul Emniyeti istim üzerinde...

  TGRT'ye teşekkürler. Türk - Yunan dostluğunun belgelendiği konseri yayımladı. Ciguli nasıl bir müzisyen olduğunu gösterdi... "Binnaz" ile sınırlı olmadığını aslında bugüne kadar da anlatma fırsatı bulamadığını belgeledi.

  "Prima"da Bedri Baykam'a rastladım. Fenebahçe eşofmanı giymiş. Medyatik olmanın kurallarını biliyor. Yani ben Galatasaraylı olduğum için söylemiyorum, aynı şekilde sarı - kırmızılı eşofman ile de çıksa aynı yorumu yapardım.

  "Kapılar Köprüler"de Engin Noyan, "bir kısım medya"ya kızıyor. Söylediklerinin benzerleri TV kanallarında mevcut. Yazılanların, görüntülü olanlarını her gün bu köşede yazıyoruz. Işıkara'nın "ikon"laştırılması kabul edilecek bir şey değil. Ama biraz da hocam galiba yufka yürekli, karşı çıkamıyor! Mesela sinemaya gitmeyebilirdi. Zaten bilim adamı hurafeler doğrultusunda sokaklara çıkanlara aynı yöntem ile cevap vermemeli. Yani "bana güvenin vallahi deprem olmayacak" mesajı vermek için sinemaya gitmemeliydi. Yani bu durumlara kendisi düşmemeli. Zaten elini vermiş durumda.

  CINE 5 de film arasına reklam alıyor. Bir tane bile olsa kabul edilemez. Böyle başlar, sonra devamı gelir. Anayasa'nın delinmesi gibi.