The Others Naklen yayınlansın mı?

Naklen yayınlansın mı?

20.02.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Naklen yayınlansın mı?

Naklen yayınlansın mı


  Apo yargılanacak. Şimdi bu konu tartışılıyor. Simpson davası örnek gösteriliyor. Clinton örnek gösteriliyor. Ve tarihi yargılamanın da yayınlaması konusunda istekler var. Okurlarımıza soruyoruz. Sizce Apo'nun yargılanması naklen yayınlanmalı mı? Yayınlansın diyorsanız bu, ne şekilde olmalı? Hayır yayınlanmasın diyorsanız gerekçeniz nedir? İşte faksımız;

(0212)5056360 ve e mail adresi: s.kologlu@milliyet.com.tr
  "Çarkıfelek"te Pekkan kardeşler. Aynı tornadan çıkmış gibiydiler. Bu arada "modern dilenci" pozisyonları da devam ediyordu. Bir konu da bu. Sizce yarışmalarda "Allah aşkına yardıım" durumu dilenciliğe girer mi girmez mi? İkinci sorumuz da bu. Aynı faks ve e mail hattına gönderebilirsiniz.

  "Turnike" yayına geç girince Güner Ümit bozuk çaldı. Peki bir yarışmadan sonra yayınlanacağı duyurulan programların gecekmesine kim bozuk çalacak? Bu durumda Güner Ümit'in her akşam ".... filmi bir saat geç başlayacak. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" demesi gerekmez mi?

  Mehmet Ali, mahallenin yaramaz çocuğu havalarında sempati topluyor. Ama bazen yaramaz çocukların anne ve babaları çıldırtması durumu da onun için geçirli oluyor. Giresun'dan eşi ormancı bir hanım arıyor. Mehmet Ali bir fıkra anlatıyor. Temel yeni evlenmiş. Karısına sormuş "sen nerelisun?". Karısı da "akşam söylerim" demiş. Temel akşam eve gelmiş yine sormuş "sen nerelisun?". Karısı cevap vermiş; "Giresun". Telefondaki hanım ne diyeceğini bilemiyor. Bana söylese cevabını verirdim de!

  "Kamıştan yapılan Türk Müziği enstrümanı nedir?" diye soruluyor "Çarkıfelek"te. Şıklar şöyle; a) akordeon, b) ney, c) piyano. Bilgi birikimimizi yoklamak için güzel bir fırsat oluyor böyle sorular. Çünkü hemen biliyoruz!

  "Turnike" de daha bir zorlaştırıyor işi. V harfi ile başlayan başkentleri sordular. Vallahi ben bile zorlandım!

  Vatandaş 75 yazarın ismini ezberlemiş bir hafta oturup. Show'un "Şans Kapıyı Çalınca" yarışmasından 5 milyarı götürmek için çabalamış. 55 tane yazarı tıkır tıkır yazarı saydı. "56" yerine "66" dedi ve yarışma dışı kaldı. Aile göçtü. Olur mu bu kadar gaddarlık?

Yazarlar