The Others Özel bir nedeni yok!

Özel bir nedeni yok!

15.08.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Özel bir nedeni yok!

Özel bir nedeni yok

Özel bir nedeni yok!

Fatİh Altaylı’nın "Teke Tek" programında meşhur "Ulusal Güvenlik" tartışması ele alındı. Bu "Ulusal Güvenlik" konusunu kimse doğru dürüst bilmiyor (ben de dahil tabii ki). El yordamıyla sora sora, hep beraber "fikir" sahibi olduk. Ama hani derler ya, elle tutup, ölçüp, tartıp, biçip bir "Ulusal Güvenlik" şekli şemali çıkaramadık doğrusu.

Geceye renk katan İsmet Sezgin her zaman olduğu gibi yine "İsmet Ağabeyödi. Fatih Altaylı "Yapma İsmet Ağabey" dedi. Yaşar Dedelek de aynen, "Yapma İsmet Ağabey" dedi. İsmet Sezgin, onların ağabeyleri olarak 50 yıllık siyaset tecrübesinden inciler döktü halbuki!

Ne Maastricht anlaşması, ne Helsinki Konferansı... Şu AB’ye üye olunca cebimize girecek mangır ne kadar olacak? Gecede ulusal beklentimiz buydu. Kıssadan hisse: "Baba, cebimiz dolarsa güvenliğimizi de acayip bi koruruz, hiç merak etmeyin. Ne Ege, ne Kıbrıs, ne Ermeni sorunu bize vız gelir. Yeter ki sen paradan haber ver."

YaŞar Dedelek eski MHP’li... Yani serde ülkücülük var. Tribünlerdeki MHP’lilerin sözlü sataşmalarına "bana ülkücülük taslamayın" mesajları verdi. Hava bazen öyle bir gerginleşti ki "Şimdi Yaşar Bey kalkıp eski günlerde olduğu gibi girişecek" diye beklemedim değil!

Hava Kuvvetleri Big Band, TV8’de Kerem Görsev’in konuğu oldu. Milliyet Liselerarası Müzik Yarışması’nın ardından birkaç defa yazdım; askeri okulların müzik grupları muhteşem oluyor. Bando Mızıka Okulu mesela. Kerem Görsev bu işe soyunduysa, sırasıyla bu yetenekli insanları ekrana getirmeli. Zaten bugüne kadar kendilerini saklamalarını anlamadım. Sanırım bir tabu yıkıldı ve iyi oldu.

"Özel bir nedeni yok, tamamen duygusal"... Söylenen o ki, Cem Yılmaz önce Turkcell ile konuşmuş. Firma, logosu olan Ağustos Böceği kıyafetini giyip cep telefonu reklamına çıkmasını istemiş. Söylenen rakam 800 bin dolar... Telsim daha fazlasını verince Yılmaz, "özel bir nedeni olmadan, tamamen duygusal bir şekilde" onlarla anlaşmış.





Yazarlar