The OthersSatanist bir gece...

Satanist bir gece...

23.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Satanist bir gece...

Satanist bir gece...


  Konu mükemmel. Kan var, şehvet var, uzun saç, küpe, korku filmleri, şeytan, heavy metal, gitar, rock... Malzeme bol. Eh biraz da üzerine "anne babalara nasihat" sosu koydun mu... Ohh akşamı kurtardık. "Şeytan" gecesinden notlar;

  "7.4 depremini atlatmadan, satanist şoku ile sarsıldık"... Kim bulduysa bu anonsu helal olsun. Deprem ve şeytan arasındaki ilişkiyi nasıl da güzel kurmuş. Ha bire sarsılıyoruz... Evet haber Kanal 6'dan geliyordu.

  Bir ara baktım, eski tramvaylar, hızlı çekim yürüyenlerin İstanbul görüntüleri... "Satanizm" ile bağı nasıl olacak, diye izlemeye başladım. Sigara bile içmezmiş gençler o zamanlar... İşte buradan yakalamışlar işi. "Ne oldu da toplum buralara geldi?" gibisinden hafif ağlamaklı bir soru da peşinden geliyor. Kanal 6, bu yorumu ile de gecenin yıldızı ünvanının perçinledi.

  Reha Muhtar olayın psikolojik boyutunu Ayhan Kalyoncu ile birlikte irdeledi! "Normal hayatta gördüğümüz insanlar" dedi. Bu, şeytana tapan gencin babası ile ilgili yorumuydu. Normal hayatın normalliği nerede; anormalliği nerede? Öyle bir yorum ki, insanı şeytan yapar. Bu arada Ayhan Kalyoncu depremden sonra şeytan sorunu karşısındaki psiko - somatik ve de psişik hezeyanlarımıza parmak bastı (ne demekse bu yazdıklarım!). Böyle bir cümle ile olayın boyutlarını anlatmaya ve Kalyoncu'nun "Reha Bey beni mutlaka arar evde olmalıyım" gibi bir hissiyat içinde olduğunu anlatmak istedim!

  Ve son nokta; bu ayinler iğrenç... Kafası kesilen kediler, içilen kanlar... Tabii ki bu konu gündeme gelecek. Haberi yapılacak. Ama her şeyi bulamaç ederek değil. Bak bundan böyle bir tane "şeytan" filmi göreyim TV'de! Değil mi nasıl da oynatırsınız... Sonra da aman çocuklarımız...