The Others Terörle hizaya getirmeye çalışıyorlar

Terörle hizaya getirmeye çalışıyorlar

11.12.2016 - 18:56 | Son Güncellenme:

.

Terörle hizaya getirmeye çalışıyorlar

Milliyet Kıbrıs yazarı Prof. Dr. Osman Köse'nin yazısı... Polis Akademisi / Ankara

Haberin Devamı

Ne zaman ki Türkiye’nin geleceğine yön veren, ışık tutan ve gelişmesine vesile olan bir şeyler olsa, karanlık mahfiller hemen sahaya iniyor ve terörle tehdit ediyorlar.
Sakın gelişmeyin, kalkınmayın, yerlerde sürünün, bir dilim ekmeğe muhtaç olun, perişanca dolaşın, kapılarımızda sürünün dercesine ipi ve pimi ellerinde olan mankurtlaşmış beyinleri harekete geçirip, her tarafı kan gölüne çeviriyorlar.
Güçlü bir yönetim için Cumhurbaşkanlığı sisteminin değişimi ile ilgili somut bir adımın atıldığı günde Türkiye, geleceğine set çekmeyi hedefleyen bir terör eylemi ile daha karşı karşıya geldi. Beşiktaş / İstanbul’da maç çıkışı çevik kuvvet polisini hedef alan patlamalarda 30’u polis 8’i de sivil olmak üzere 38 kişiyi kaybettik.

Haberin Devamı

Şehitlerimizin ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Umarız sayı daha da artmaz.
İçeride maşaları ve dışarda “sırtlanlar kümesi” ellerine bulaştırdıkları kanları gördükçe zevkten dört köşe olurken, Türk milletinin yüreği yanıyor.
Sırtlanlar kümesinin kumanda ettiği ve yönettiği çok sayıda terör örgütü bulunmaktadır. Bu saldırıyı da elbette onlardan biri üstlenecektir. İster PKK, ister DAEŞ, ister DHKP-C, ister FETÖ veya ister başkası üstlensin, artık millet biliyor ki bu kanlı örgütlerin ve terörün arkasında modern ve medeni maskeli karanlık çehreli güçler ve devletler vardır.
Türkiye’de ihanetler sergileyenleri parlamentolarında, kongrelerinde konuk edenler, saraylarında kucak açanlar, ülkelerinde lüks ve şatafat içinde yaşatanalar, besleyenler ve her fırsatta ağızlarından salyalar akıtanlar bu terörün arkasındaki devletler ve güçlerdir.

Kendi içlerinde medeniyetten, hümanizmadan bahsederken ve sevgi tomurcukları dağıtırken, farklı kültürlere tahammül edemeyenler, canavarlaşanlar, zalimleşenler bu terörün arkasındaki güçlerdir.
Yıllardır kadın, çocuk ve yaşlı demeden katleden, terör estiren kanlı terör örgütü PKK’ya kol kanat gerenler, silah temin edenler, ülkelerinde barındıranlar bu terörün arkasındaki güçlerdir.
Akla hayale gelmeyen yöntemlerle insanları katleden, Irak’ta ve Suriye’de sergilediği katliamlarla hafızalara dehşet izleriyle kazıyan DAEŞ’e kol kanat gerenler, silah temin edenler ve gelecek çizenler bu terörün arkasındaki güçlerdir.
Mankurtlaşmış beyinleriyle devleti ele geçirmeyi hedefleyen, masum insanlara bombalar yağdıran, katleden, meclisi bombalayan, önüne geleni yakıp yıkan ve devleti çökertmeye çalışan FETÖ’yü himaye edenler, koruyanlar ve onlara imkânlar sağlayanlar bu terörün arkasındaki güçlerdir.
Velhasıl asırlardır Ortadoğu’da, Asya’da, Uzakdoğuda, Afrika’da ve çok daha farklı yerlerde masum insanları sömüren, ellerindekilere ve ceplerindekilere göz dikenler, bu hedefe ulaşmak işçin her çılgınlığı yapan zihniyetler bu terörün arkasındaki güçlerdir.

Haberin Devamı

Çıldırıyorlar, çünkü yanı başlarında güçlü, kendi ayakları üzerinde duran, masumlara kol kanat geren ve haksızlıklara dur diyecek bir Türkiye istemiyorlar.
Masum ve mazlum dünyanın haklarının, geleceklerinin ve güvenliklerinin sicilleri karanlık beş ülkenin insafına kalmasına her daim itiraz eden ve “dünya beşten büyüktür diyen” bir Türkiye istemiyorlar.
Dünyayı, geçmiş dönemlerde olduğu gibi menfaatlere göre düzenlerken ve planlarken, bu sömürü çarkına çomak sokan ve her zaman masumların yanında yer alan gelişmiş bir Türkiye istemiyorlar
Cumhurbaşkanının ifadesiyle, Türkiye geliştikçe çıldırıyorlar. Çılgına dönüyorlar fakat artık yapacakları o kadar da bir şey yok.
İçimizden devşirdikleri hainleri bu zamana kadar kıllandıkları gibi, elbette şimden sonra da kullanacaklardır.
Bu vatana, millete ihanet eden hainler sürüsüne kendi ülkelerinde elbette insan muamelesi yapacaklardır.
Şimdiye kadar yaptıkları gibi, ellerine silahlar verecekler, ceplerine paralar koyacaklar ve başlarına da ipler takarak elbette içimize tekrar salacaklardır.

Haberin Devamı

Fakat Türk milleti artık bu ülkenin ve coğrafyasının üzerinde oynanan oyunun farkındadır. Bu milleti toptan yok etmeden emellerine ulaşamayacaklardır.
Türkiye, kendi tankını, füzesini, helikopterini, arabasını, uçağını, silahını ve teknolojisni artık üretecek güçtedir, çoğunu da üretiyor ve üretmeye devam edecektir.
Kendi havaalanlarını da, köprülerini de, yollarını da, barajlarını da ve gelişme için ne varsa her şeyi yapmaya devam edecektir.
Bu nedenle Türkiye, geleceği ve kalkınması için güçlü bir yönetim ve idare tarzı olan Cumhurbaşkanlığı sistemini tüm tehdit ve şantajlara kulak asmadan hayata geçirecektir.
Tehditlere kulak veren ve ona göre yolunu belirleyen bir Türkiye artık yoktur. Çünkü millet, tarih boyunca olduğu gibi şimdi de her daim devletinin yanındadır.

Haberin Devamı

Çanakkale’de vatanı korumak için sıraya giren ve şehadet için koşan milletin torunları bu gün bu nöbetlerini aynı ruhla, aynı heyecanla ve aynı imanla devam ettiriyorlar.
Karanlık mahfiller, şer odakları, dünyaya nizam vermeye çalışan sömürgeciler, masum ve mazlumların haklarını gasp ederek ve kanlarını içerek saadet halkaları oluşturanlar, beyni mankurtlaşan ruhsuzlar, ihanet içinde olan zavallı yaratıklar artık korksunlar;
Çünkü, bu millet onları artık çok iyi tanıyor.
Çünkü, karşılarında devletiyle bütünleşen bir millet duruyor.
Çünkü, vatanını korumak için şehadeti göze alan milyonlar sıra bekliyor.
Çünkü, karşılarında terörle hizaya gelebilecek bir Türkiye yok.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve ailesine başsağlığı diliyorum. Onlar artık ebediyete kadar bu milletin gurur tablosunda yerlerini almışlardır.