The Others 'Tesadüfen aldım, hâlâ Milliyet'teyim'

'Tesadüfen aldım, hâlâ Milliyet'teyim'

19.01.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

'Tesadüfen aldım, hâlâ Milliyet'teyim'

Tesadüfen aldım, hâlâ Milliyetteyim




  • Prof. Dr. Kayıhan İçel'in Şişli 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde Egebank için bilirkişi raporu verdiği yolundaki yazımıza, bankanın eski sahibi Yahya Murat Demirel'den bir ek var: O mahkemede "ön ödeme" ile davanın noktalanmasına karar verildi. Ancak temyiz başvurumuzun ardından bu karar da kaldırılarak o davadan beraat ettim. Bu davada rapor sunan Prof. İçel'in, İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ana dava ile ilgisi yoktur.
  • Adana'dan Ankara DGM Başsavcılığı'na atanan Fevzi Elmas, 6 Ocak'ta yayımlanan "Ankara DGM'ye şaşırtan atama" başlıklı haberdeki yanlışa işaret ediyor: Başında bulunduğum Kayseri DGM'nin eski Kayseri Belediye Başkanı Şükrü Karatepe'nin 10 Kasım'da Atatürk aleyhine yaptığı konuşma hakkında takipsizlik kararı verdiği ifadesini içeren haberdeki fotoğrafımın altında ise kararı benim verdiğim belirtilerek çelişkiye düşülmüştür. Takipsizlik kararında imzam yoktur.
  • Sedat Mimaroğlu, 2 Ocak'taki deprem haberinde "İran Kızılhaçı" denildiğine işaret ediyor. Dış Haberler Servisi, doğru ifadenin "İran Kızılayı" olduğunu kabul ediyor.
  • Sinan Çokan, 25 yıldır okuduğu gazeteyi bayide bulamadığı bir gün aldığı Milliyet için görüşlerini iletmiş: Zorunlu olarak aldım, ancak üç gündür aynı gazeteyi okuyorum. Bu kadar içi dolu bir gazete yapmak zorunda mıydınız! Elimden bırakamıyorum gazeteyi. Daha eklerine geçemedim. Kutluyorum.



  • Dünya Haber Ombudsmanları Örgütü