The Others Türkiye'nin tarım dosyası

Türkiye'nin tarım dosyası

23.07.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Turnuva başlıyor

Türkiyenin tarım dosyası


   
        Kanal D'nin yeni dizilerinden "Aşk Olsun", çarşamba günlerinin en çok izlenen programı olmaya devam ediyor. Geçen haftaki reyting ölçümünde Fenerbahçe -Mannheim maçını da geride bırakıp günü lider tamamlayan dizi, bugün yeni bölümüyle ekrana gelecek.
    Başrollerini Talat Bulut'la Emel Müftüoğlu'nun paylaştığı "Aşk Olsun"da şu gelişmeler yaşanıyor:
   
    Gökhan mahsur kalıyor!
    Nuri'nin kaptırdığı para yüzünden Gökhan eve dönemez. Geceyi Timur'un evinde geçiren Gökhan, Leyla'yı endişelendirir. Derken Nuri borç bulur ve parayı Leyla'ya götürür. Bu sırada Gökhan, Timur'larda mahsur kalmıştır...
    KANAL D / 22.00
   
   
        Melİha Okur, iki gün sürecek "Para-Metre Özel" yayınında Türkiye'nin tarım dosyasını açıyor. Bugün Giresun'dan canlı yayınlanacak programda 16 tarım birliğinin durumu ele alınacak.
    CNN TÜRK / 16.15
   
   
        ABD'deki Dünya Şampiyonları Turnuvası, bugünden itibaren Kanal D'de izlenebilir. İlk maç Manchester United'la Celtic arasında oynanıyor. Kanal D bu karşılaşmayı banttan yayınlayacak. Rüştü'nün Barcelona formasıyla sahaya çıkacağı ilk maç ise pazar günü yine Kanal D'de.
    KANAL D/23.15
   
   
        Nebİl Özgentürk'ün "Bir Yudum İnsan"ında Gazanfer Özcan'ın yaşam öyküsü ekrana geliyor. Usta tiyatrocu, yarım asrı aşan sahne kariyerinden eşi Gönül Ülkü'yle yaşadıklarına kadar birçok konuda soruları yanıtlayacak.
    ATV / 23.25