The Others Üç film birden

Üç film birden

04.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

"Rehine" ve "Ateş Bombası", savaşın tüm renklerini barındırmasına karşın, "Mevlana" izleyiciyi farklı bir dünyaya götürecek

Üç film birden

Üç film birden

"Rehine" ve "Ateş Bombası", savaşın tüm renklerini barındırmasına karşın, "Mevlana" izleyiciyi farklı bir dünyaya götürecek

Kanal D’de bu gece peş peşe üç film ekrana gelecek. Bunlardan "Rehine" ile "Ateş Bombası 2", ABD askerlerinin "kötüölerle mücadelesini anlatırken "Mevlana", izleyiciyi farklı bir dünyaya götürecek.

Rehine
O. Adı: "Human Shield"
Oynayanlar: Michael Dudikoff, Tommy Hinkley, Hana Azoulay - Hasfari
Yönetmen: Ted Post
Iraklı askerleri eğitmek için ülkeye gelen Dough Matthews, burada bir köyü yerle bir eden Iraklı albay Dalal’la çatışır. Iraklı albay, yıllar sonra ailesini kaçırarak Dalal’dan intikam almak ister.
KANAL D / 20.10

Mevlana
Oynayanlar: Cüneyt Gökçer, Kerim Afşar, Turan Giray
Yönetmen: Atıf Yılmaz
Büyük düşünür Mevlana Celaleddin - i Rumi’nin etkileyici yaşam öyküsü... 1207 yılında, Afganistan sınırları içinde yer alan Belh şehrinde doğan, daha sonra buradan ayrılarak önce İran’a, ardından Anadolu’ya gelen Mevlana’nın yaşamının anlatıldığı filmde onu, Cüneyt Gökçer canlandırıyor.
KANAL D / 22.15

Ateş Bombası 2
O. Adı: "Airboss 2"
Oynayanlar: Frank Zagarino, Kayle Watson
Yönetmen: J. Christian Ingvordsen
Askeri pilot Frank, aslında bir astronotun yapabileceği özel bir görev üstlenir. Görevi, ölümcül virüs Ebola’ya karşı aşı üreten Dr. Benjamin başkanlığındaki gruba, araştırmalarında yardımcı olmaktır. Virüsü kendi amaçları için kullananlar da karşı atağa geçerler. Frank bir yandan onlarla mücadele edecek, bir yandan da işini yapacaktır.
KANAL D / 24.00

Kibar Ana’ya oyun
KOCASI aşırı dozda viagradan ölüp, köyü de baraj suları altında kalınca, çocuklarının yanında yaşamaya başlayan Kibar Ana’nın maceraları sürüyor. Başrolünü Nevra Serezli’nin üstlendiği dizinin bugünkü bölümünde, Kibar Ana yine kendisini evlerinden kaçırmak isteyen çocuklarının planlarını alt üst ediyor.
KANAL D / 17.10

Gala gecesi notları
CÜNEYT Özdemir’in hazırlayıp sunduğu "Beş N Bir K" bu gece izleyiciye, "Kısa Alanda Dar Paslaşmalar" filminin galasından seslenecek. Serdar Akar’ın yönettiği, Müjde Ar, Savaş Dinçel, Erkan Can ve Rafet El Roman’ın başrollerini üstlendikleri filmin galasından röportajlar ve ilginç notlar "Beş N Bir Köda sizi bekliyor.
CNN TÜRK / 19.00