The Others Ulusal kalite ödülü finalistleri açıklandı

Ulusal kalite ödülü finalistleri açıklandı

06.07.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Coretech’e en iyi java uygulama projesi ödülü

Ulusal kalite ödülü finalistleri açıklandı


     Her yıl, kamu kuruluşları, işletmeler ve Sivil Toplum Kuruluşları olmak üzere üç ana kategoride verilen ve bu yıl 10’uncusu düzenlenen Ulusal Kalite Ödülleri’nin "işletmeler" kategorisinde Eczacıbaşı Baxter, Assan Alüminyum ve Balnak Nakliyat finale kaldı. İşletmeler kategorisinde finalist şirketler, EFQM Mükemmellik Modeli kriterlerine göre değerlendirilecek ve sonuçlar 12. Ulusal Kalite Kongresi’nde açıklanacak. Kamu Kategorisi’nde Ulusal Kalite Ödülü’nün bu yıl TÜBiTAK Marmara Araştırma Merkezi’ne (MAM) verildiği, Ankara’da 12 Haziran’da düzenlenen 4. Kamu Sempozyumu’nda açıklanmıştı. Sempozyumda konuşan TÜBİTAK MAM Başkanı Naci Görür, "Her devlet kurumu vatandaşı bir müşteri gibi algılamalı, başarı kriterlerinde müşteri memnuniyetini ön plana almalı" dedi.
     
     Oracle Türkiye, 2003 yılı iş ortakları toplantısında Coretech’i, "En iyi Java Uygulama Projesi" ödülü ile ödüllendirdi. Tamamen Oracle platformunda geliştirilen Opum Lojistik Projesi, aynı zamanda Oracle ERP ile tam entegre çalışan dünya çapında ilk ve tek Lojistik Sistemi özelliğini de taşıyor. Ödülü Oracle Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü İlker Koçer’den alan Coretech Satış ve Pazarlama Direktörü Sümer Çalbaş, projenin başarısının altında takım çalışmasının yattığını belirtti.
     
     Ayvalıkta başlayan ve 18 Temmuz’da son bulacak olan 2. Uluslararası Ege Yat rallisi ilk yarış heyecanı Ayvalık Marina’da gerçekleştirildi. Yarışın şampiyonu Sweet Surrounder isimli teknenin sahibi Hakan Arıkan oldu. Yat rallisinin ilk kupası Tepe Nautilus’un Tepe Nautilus Slot Car Yarışlarında sahibini bulmuş oldu.