The Others Yılbaşı ittifakı

Yılbaşı ittifakı

31.12.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tamı tamına 550 kişi

Yılbaşı ittifakı



Mehmet Ali Erbil'in hayat verdiği "Şansa Dansa" bu akşam her zamankinden daha hareketli ve renkli geçecek. Mehmet Ali Erbil'in konuklarından biri kızı Sezin ile birlikte olan Alişan. Diğer konuklar ise Seren Serengil, Elif Güvendik ve Kadir Çöpdemir. Ayrıca bu akşamın hostesi de çok ünlü bir isim; İpek Tuzcuoğlu.

"Kız evi naz evi"
Erbil'in kızı Sezin ile birlikte olan Alişan, yaz aylarında evlilik sinyali verirken, ünlü şovmen "Yeni yılda kendim ve çocuklarım için sağlık diliyorum. Ancak 2004'te damat görünmüyor." dedi. Erbil kendisini bu konuda sıkıştıran Tuzcuoğlu'na "Bu konuda çok hassasım. Ne de olsa kız evi, naz evi demişler" şeklinde konuştu.
KANAL D /19.50



Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk geçen yıl olduğu gibi 2004'ün ilk dakikalarında da "yılbaşı ittifakı" yapıyor. Başarılı şovmenler, çekimleri önceki gün yapılan şovlarında kalabalık bir konuk listesiyle izleyicinin karşısına çıkacaklar.
Ege, Arto, Hilal Cebeci, Göksel, Dilek Budak, Bülent Serttaş, Seda Üren ve dansöz Eylül'ün katılacağı "Beyaz-Zaga Show" başından sonuna kahkahalarla izlenecek.
KANAL D /00.30



TRT, bu yıl tarihinin en büyük şovuna hazırlandı. 25 sanatçı, 10 sunucu, 74 orkestra elemanı, 34 dansçı, 30 radyo sanatçısı, 13 manken, 110 kişilik "Anadolu Ateşi" ekibi, iki parodi sanatçısı ve iki sunucu... Tam 120 kişilik bir ekip çalıştı bu program için. Sekiz gün süren çekimlerde 22 bin maytap, 3800 balon, 150 volkan ve fişek efekti kullanıldı.

İşte TRT'nin dev yılbaşı kadrosu
Adnan Şenses, Zerrin Özer, Sertab Erener, Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu, Erkin Koray, Ferdi Tayfur, Athena, Yaşar, Deniz Seki, Aydın, Demet Akalın, Ebru Yaşar, Funda Arar, Haluk Levent, İzel, Kubat, Metin Şentürk, Mustafa Topaloğlu, Nalan, Sibel Tüzün, Songül Karlı ve Lara...
Ayrıca şovlarıyla Anadolu Ateşi, Laço Tayfa, Balık Ayhan Grubu, Tolga Han Dans Okulu Grubu, Tuncay Vural Dans Grubu, TRT TSM - THM Radyo Sanatçıları ve best modeller yılbaşı ekranında olacak.

Konuk sunucu da var
Çekimleri İstanbul Tepebaşı Stüdyoları'nda gerçekleştirilen programa Halit Kıvanç, Erkan Yolaç, Bülend Özveren, Mustafa Yolaşan'ın yanı sıra Ömer Önder, Metin Uca, Erman Toroğlu, Asuman Tabak, Doğa Rutkay ve Özlem Yıldız da konuk sunucu olarak katılacaklar.






TRT 1, saat 20.30'da Şans Topu, yeni yılın ilk dakikalarında ise on trilyonluk Milli Piyango çekilişini yayınlayacak. Ama kanal bu yıl özel bir uygulamaya gidiyor ve canlı yayında özel çekiliş düzenliyor.
Milli Piyango işbirliğiyle bu yıl ilk kez yapılacak "Yeni Yıl Şansı" adlı uygulamaya göre, Milli Piyango bileti sahipleri, TRT'nin canlı yayınındaki özel çekilişleri takip edecek. Duyurulan "son üç numara"ya sahip olanlar, anında TRT'nin açıklayacağı telefonu arayacaklar. Ve santrale bağlanmayı başaran ilk üç kişi, beşer milyar liranın sahibi olacak. Böylece dokuz çekiliş sonunda 27 kişi, toplam 135 milyar lira kazanacak.

Işık Özden sunuyor
TRT'nin Şans Topu, Milli Piyango ve Yeni Yıl Şansı çekilişlerini ise yine Işık Özden sunacak. 14 yıldır ekranda gördüğümüz Özden, uzun zamandır şans oyunlarını sunduğunu ve bunun çok heyecanlı olduğunu söylüyor. Kendisinin özellikle Sayısal Loto oynadığını ve yılbaşı için dört de bilet aldığını belirten Özden, bugüne dek hiçbir şey kazanamadığını sözlerine ekliyor. Bu konuda çevresinin de "dertli" olduğunu söyleyen Işık Özden, ailesi ve iş arkadaşlarının "Bize hiçbir şey çıkarmadın" diye kendisine takıldıklarını ifade ediyor.


KANAL D: 2004, "Popstar" ekibiyle karşılanacak.
ATV: Mahsun Kırmızıgül ve Sibel Can'la yeni yıla giren kanalda Ali Kırca'nın 2004 mesajı da yer alacak.
TRT 1: Milli Piyango çekilişinden, Türkiye'yle ilgili özel hazırlanan banda geçilecek ve geri sayım bu görüntülerle yapılacak.
STAR: "Çocuklar Duymasın"da Meltem'in vedasıyla ilgili bir sürpriz hazırlandı.
NTV: Okan Bayülgen ve Esra Sert, meydanlara bağlanıp yeni yılın Türkiye ve dünyada nasıl karşılandığını ekrana getirecek.
CNN TÜRK: Cüneyt Özdemir, ülkenin dört bir yanından meydanlara bağlanacak ve Kıbrıs'taki kutlamaları da ekrana getirecek.

Yazarlar