The Others Yıldızlar geçidi

Yıldızlar geçidi

31.12.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bu yıl TV kanalları daha bir hareketli. Canlı bağlantılar revaçta. Tabii yine Milli Piyango çekilişi yürekleri hoplatacak. Bu kez büyük ödül tam 5 trilyon

Yıldızlar geçidi

Yıldızlar geçidi

Bu yıl TV kanalları daha bir hareketli. Canlı bağlantılar revaçta. Tabii yine Milli Piyango çekilişi yürekleri hoplatacak. Bu kez büyük ödül tam 5 trilyon

Kanal D "Çarkıfelek", "Olacak O Kadar" ve "Zaga - Beyaz Show" gibi üç iddialı programla yeni yılı karşılayacak. Yılbaşı kutlamasına "Yılbaşı Eğlence Programı"yla başlanıyor. Program "Zaga", "İki Kere Kiki", "Beyaz Show"a daha önce katılan konukların şarkılarından oluşuyor (17.50).
Mehmet Ali Erbil’in sunduğu "Çarkıfelek Yılbaşı Özel"e Sibel Can şarkıları, Beyazıt Öztürk esprileri, Petek Dinçöz de şarkısı ve dansıyla katılacak. Mezdeke grubunu da unutmamak gerek (20.30).
"Olacak O Kadar" ise bir yılın en güzel parodilerinden seçmelerle sizlerle (22.15).
Ve yeni yılın ilk dakikaları Beyaz ve Okan Bayülgen’in birlikte sunacakları "Zaga - Beyaz Show" karşınızda olacak. Konukları, Seda Sayan, Sertab Erener, Alişan, Oğuz Yılmaz, Işın Karaca ve İlhan Şeşen (00.15). Kanal D’de yeni yılın ilk saatlerinde Sibel Can (02.30) ve Orhan Gencebay (03.30) konserleri var.

Canlı canlı capcanlı
TV’ler bu gece eğlence mekânlarını ve konserleri canlı yayında ekrana getiriyor.
• CNN Türk’te "Sesler ve Renkler", İstanbul Karaköy 4 No’lu Antrepo’da düzenlenen Avrupa’nın en büyük yeni yıl partisinde, Athena konserinde. CNN TÜRK / 23.10
• NTV’de Fazıl Say (23.00), Athena (23.40) ve Efendy Show Theatre’daki Sezen Aksu konserlerine bağlanılacak (00.15)... Ve yılbaşı hediyesi, Tarkan’dan canlı konser (00.30).
• SHOW’daki "Televole" (21.45) ve "Yılbaşı Keyfi" (00.30), İstanbul, Uludağ, Antalya, Kıbrıs ve Bodrum’dan "biri yer biri bakar" görüntüleri izleyiciye taşıyor!

2002’ye kimle gireceğiz?
• Kanal D 2002’ye "Zaga - Beyaz Show" ile giriyor.
• Show TV yeni yıla "Hülya Avşar Show" ile başlıyor.
• atv’de Bülent Ersoy konseri var.
• TRT’de "Ver Elini Anadolu" adlı gösterim ve Milli Piyango çekilişi var.
• Star’ın flaşı "İbo Show"... Yeni yıla sanatçının şarkıları ile giriliyor.
• NTV’de yeni yılın ilk dakikalarında canlı bağlanılacak Athena konseri olacak...
• TV8’de ise Melih Kibar ve konuklarının "Yeni Yıl Şarkısı"...

Durmaksızın eğlence
ATV’de bol şarkı var yılbaşı gecesi. "Nostaljik Yılbaşılaröda yok yok. "Fasl - ı Şahane" bölümünde Emel Sayın, Muazzez Abacı, Adnan Şenses, Nükhet Duru, Sibel Can, Kibariye ve Seda Sayan yer alacak (20.00)... "Yılbaşı Özel Eğlence"de ise Altay, Gülşen, Nadide Sultan, Fatih Ürek, Birol, Seda Üren ve Burak Uçkun yer alıyor. Dansözlerimiz Tanyeli, Gülnihal, Nergis ve Şıvga sizlerle (00.25). ATV’de yeni yılın bombaları Sibel Can (22.00) ve yeni yıla girerken Bülent Ersoy (23.30).