The Others Zafer zehir oldu

Zafer zehir oldu

03.10.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Zafer zehir oldu

Zafer zehir oldu

Beşiktaş galibiyetinin kahramanı Oktay'ın zafer gecesi karakolda bitti. Olayda Akşam muhabirinin burnu kırıldı

BEŞİKTAŞ'ın Paris Saint Germain'i 3 - 1 yendiği maçın kahramını Oktay Derelioğlu'yla eski manken ve fotomodel Cavidan Akyol'u görüntüleyen iki gazeteci, futbolcunun yakın arkadaşı Cengiz Sarıkaya'nın saldırısına uğradı.
Akşam Gazetesi muhabiri Ferhat Çelik'in burnu kırılırken, Haftasonu Gazetesi muhabiri Ayhan Oral hafif yaralandı. Oktay ve arkadaşları, gazetecilerin şikayeti üzerine karakolluk oldu. Olay Sarıkaya, Çelik ve Oral'ın sabah saatlerinde anlaşarak şikayetlerinden vazgeçmesiyle son buldu.
Eşinin intiharının ardından yaşadığı bunalımı atlatmaya çalışan Oktay, önceki akşam oynanan Şampiyonlar Ligi maçında Fransız takımına iki gol atarak büyük moral buldu. Golleri çocuğuna armağan eden Oktay, dün saat 02.00 sıralarında galibiyeti kutlamak için gittiği Etiler Şamdan'a girerken gazetecilerle karşılaştı. Sarıkaya, bu sırada otomobilden inen Oktay'la Akyol'un fotoğrafını çeken gazetecilere saldırdı.
Şişli Etfal Hastanesi'nde tedavi edilen Çelik ve Oral, Etiler Polis Karakolu'na, "Oktay'a yanındaki bayanın kim olduğunu sorduk. Bize ablası olduğunu söyledi. Oktay'ı ve yanındaki bayan arkadaşını görüntülemek isteyince de koruması saldırdı. Oktay ise Sarıkaya'yı önlemeyip tartışmayı ateşledi" şikayetinde bulundu.
Polis, Oktay, Akyol ve Sarıkaya'nın Taksim'de bir barda eğlendiğini belirledi. Sarıkaya ekip otosuna bindirilirken, Çelik ve Oral'ın arkadaşlarının saldırısına uğradı. Oktay polisler tarafından olay yerinden uzaklaştırılırken, Tarabya Oteli'nde iki yıl önce uyuşturucudan ölen Sühat Kutlu'nun eşi Akyol da bir taksiyle bardan ayrıldı.

Oktay, Cavidan Akyol'la ilişkisi olmadığını belirterek şunları söyledi:
"Bu olaylar nedense hep beni buluyor. Akyol benim ablam yaşında. Onu yıllardır abla gibi tanırım. Başka hiçbir ilişkim yok. Gazetecilerin fotoğrafımı çekmesi önemli değil. Şu an sevgilim yok, olsa da çekseler fark etmez. Ben bu işlere hiç aldırış etmem. Olayda bir gazetecinin burnu kırılıyor. Beni şikayet ediyorlar sonra da davadan vazgeçtiklerini söylüyorlar. Ne olur bana yardımcı olsunlar."