TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? 1 Şubat Cuma

Bu akşam hangi diziler var? 1 Şubat Cuma

01.02.2013 - 10:29 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? 1 Şubat Cuma

Bu akşam hangi diziler var 1 Şubat Cuma

Arka Sokaklar

Haberin Devamı

Dizi - 01.02.2013 - 20:00

Serdar hemen ameliyata alınır. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Serdar’ın ekip arkadaşları Mesut’u suçlamaktadır. Olay yeri incelenir, deliller toplanır. Savcı Fikret, olay yerinde olanları dinler. Rıza Baba olay aydınlanana kadar Mesut’un açığa alınmasına karar verir...

Behzat Ç.

Dizi - 01.02.2013 - 23:15

Cemre Bakırcı on altı yaşında bir lise öğrencisidir. Yıkık dökük bir evde öldürülmüş olarak bulunur. Behzat Ç. ve cinayet büro ekibi cinayeti araştırırken, okuldaki bir grup arkadaşı tarafından şiddet gören Cemre'nin, aile içi şiddete de maruz kaldığı öğrenilir.Diğer yandan Cevdet hala yaşadığı olayların etkisindeyken, Cinayet büro ekibi Behzat'ın nerede olduğunu merak etmektedir.

Haberin Devamı

Dila Hanım

Dizi - 01.02.2013 - 20:00

Melike Hanım'ın Azer'in vurulmasıyla ilgili gözaltına alınması herkeste şok etkisi yaratır. Seyit Bey gözaltı olayını öğrenince saldırıdan Selamoğlu Ailesini sorumlu tutarak büyük bir öfkeye kapılır. Rıza ile yüzleşmek için hemen harekete geçer.Rıza ile Dila aşkının önünde yine çok büyük bir engel belirmiştir. Fakat ikisi de bütün engelleri beraber aşmaya kararlıdır.Ama Dila ile Rıza'yı karşı karşıya getirecek kötü bir sürpriz daha onları beklemektedir.

Huzur Sokağı

Dizi - 01.02.2013 - 20:00

Emre ile Bilal arasındaki husumet hızla devam etmektedir. Buna karşın Şükran ve Feyza cephesinde durumlar farklıdır. Kerim’in gerçek yüzü her geçen gün ortaya çıkar. Necati ve Hasan’ın gizli geçmişlerinin kapıları aralanır. Bunca olayın arasında, Feyza ile Bilal her şeye rağmen aşklarını yeşertmeye çalışır.

Harem

Dizi - 01.02.2013 - 20:45

Kare Murat'ın babasını bulana büyük ödül verilecektir. İşin ucunda ödül olduğunu duyan Ulan Bator, kılık değiştirerek Basur sarayına gidip herkesi Kare Murat'ın babası olduğuna ikna etmeye çalışır.Bu sırada Sultan Küçük Esat'ın sarı humma hastalığına yakalandığı fısıltılarla tüm saraya yayılmıştır. Bunu duyan saray sakinleri hastalık bulaşmaması için Küçük Esat'tan kaçmaktadırlar.Mozaikli Valide ve Zehire Sultan ise Küçük Esat'ın kalbini çalıp, Abide'yi saf dışı bırakması için mürebbiye olarak saraya Bihter hatunu getirirler.

Haberin Devamı