TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (15 Şubat Cuma)

Bu akşam hangi diziler var? (15 Şubat Cuma)

15.02.2013 - 10:28 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (15 Şubat Cuma)

Bu akşam hangi diziler var (15 Şubat Cuma)

Arka Sokaklar

Haberin Devamı

Dizi - 15.02.2013 - 20:00

Bir inşaat projesinin taşeron firma sahipliğini yapan Kamil, projede masrafları azaltmak adına işçi sigortalarını ödemez. Bu konu işçilerin arasında da huzursuzluğa sebep olur ve ilk ses Üzeyir’den çıkar. Üzeyir bir süre sonra ortadan kaybolur ve devreye ekip girer...

Behzat Ç.

Dizi - 15.02.2013 - 23:10

Otuz üç yaşındaki Tufan Kemer'in cesedi battaniyeye sarılmış halde bulunur. Sırtından bıçaklanarak öldürülmüştür. Behzat Ç. ve ekibi olayı aydınlatmak için harekete geçer. Behzat Ç. cesedin Barbaros ve Muzaffer'le bir ilgisi olduğunu fark eder. Behzat Ç. cinayeti çözmeye çalışırken Barbaros ve Muzaffer de kendilerini bu işten sıyırmanın yolunu arayacaklardır.Diğer yandan Şule ve Emre ilişkisinde artık birilerinin durumdan haberdar olma zamanı gelmiştir. Eylül ise tehlikeli bir oyunun içine girmiştir.

Haberin Devamı

Dila Hanım

Dizi - 15.02.2013 - 20:00

Dila'nın Rıza'ya yazığı mektubu ele geçiren Azer, yasak aşkı ispatlayan bu mektubu en kısa zamanda babasına göstermeye kararlıdır. Fakat daha önce gizlice sattığı topraklar sebebiyle kendi başı da büyük bir derde girmek üzeredir.Ailesinin geleceği ile ilgili endişe duyan Seyit Bey bütün dengeleri alt üst edecek bir adım atar.Bütün olumsuz gelişmelere rağmen evlenmeye kararlı olan Rıza ile Dila nikah için gün alır. Fakat nikah masasında onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Huzur Sokağı

Dizi - 15.02.2013 - 20:00

Şahmaran Ailesi, Huzur Sokağı’ndaki yaşamlarına alışmaya çalışmaktadır. Mahalle sakinlerinin yardımlarına rağmen, onları bekleyen büyük zorluklar vardır. Hacer, yıllar sonra bulduğu kardeşi Şükran’ın mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırdır. Bilal’in Şükran’la yakından ilgilenmesi, Feyza’yı iyice rahatsız etmeye başlar. Bilal, Şükran’ı Emre’yle evlenmemesi için ikna etmeye çalışır. Saadet de Emre’nin gerçek yüzünü görmüştür ancak onun aklından başka planlar geçmektedir. Emin adımlarla evliliğe gittiğini düşünen Emre’yi büyük bir sürpriz beklemektedir.

Harem

Dizi - 15.02.2013 - 20:45

Gaibettin çeşitli spor aletleri icat etmiş ve Gaibettin Yaşam Merkezi adıyla bir GYM salonu hazırlamıştır. Sultan Küçük Esat’ın çok hoşuna giden bu icatlar, Abide Sultan’a da Esat’ın kızları için salıncak kurma fikri verir. Abide’nin ne yapmaya çalıştığını anlayan mürebbiye Bihter ise, bu fikrin hayata geçmesini engellemeye çalışır fakat başarılı olamaz.Diğer yandan Ulan Bator’un eline geçen bir harita Basur Sarayı’nda bir define olduğunu göstermektedir. Defineyi bulmak için Ulan Bator ve Babayın Kemiği kılık değiştirerek Basur Sarayı’na girerler.

Haberin Devamı

Böyle Bitmesin

Dizi - 15.02.2013 - 19:50

Hamza ile Hilal evlenmiş ama kavuşamamışlardır. Hamza'nın ninesi, elinde büyülü olduğuna inandığı bir kağıtla, Aile Masası'nın kapısını çalar.Nisa, delil olarak el koyduğu büyülü kağıdı evine götürür. Bir süre sonra Nisa'nın evinde esrarengiz olaylar yaşanır.