TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (26 Mart Salı)

Bu akşam hangi diziler var? (26 Mart Salı)

26.03.2013 - 10:52 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (26 Mart Salı)

Bu akşam hangi diziler var (26 Mart Salı)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Haberin Devamı

Dizi - 26.03.2013 - 20:00

Cemile, Mete için her gün kahrolurken, Tuğrul da boş durmaz, ve giderek dozunu arttırdığı işkencelerle Mete’yi her gün dayanıklılık sınavına sokar. Cemile’ye son bir kez teklifte bulunan Tuğrul, onu bir otele çağırır. Cemile, onunla buluşmaya gider, yanına da bıçak alır...

İşler Güçler

Dizi - 26.03.2013 - 22:30

Salih ve ekürisi Cavit için kırmızı alarm... Banka soygunu planları öyle pek filmlerdeki gibi değilmiş. Plan B icin kolları sıvıyor Salih ve Cavit. Planı gerçekleştirmek için Münir ve Boomcu Onur'u da ikna etmeleri gerek.Ahmet ve Feride konuşarak anlaşamama evresindeler. Birinin akım dediğini diğeri salkım anlıyor ve işler karışıyor.

Benim İçin Üzülme

Dizi - 26.03.2013 - 20:00

Haberin Devamı

Harun’un söylediği yalandan habersiz olan Buke, babasının tedavisi için para bulmaya çalışmaktadır. Enver ve Melahat ise Harun’a inanmıştır. Peki, bu durumu Niyazi’ye nasıl söyleyeceklerdir? Nermin ve Emine, Buke’yi yine rahat bırakmazken, Niyazi bilgiyi ummadığı bir yerden alacaktır. Peki, bu sefer Buke’ye ulaşabilecek midir? Şahin, bir yandan Naz’ın şantajlarıyla uğraşırken bir yandan da Meryem’in iyileşmesini engellemek zorundadır. Irmak, hastalık yalanını kullanmaya devam ederken Sinan ise gördüklerini Bahar’a söyleyebilecek midir? Resul, Fehime’ye gelen mektubu öğrenmiş ve peşine düşmüştür.

Yol Ayrımı

Dizi - 26.03.2013 - 23:10

Kamil, Ayşe'ye babası olduğunu söyler. Ancak Ayşe duyduklarına inanamaz. Bu ani gelişmeyle kendini kaybeder, hastalanır. Nermin ise Kamil'e karşı öfke doludur.İktidarın gündemine ise Ahmet Ağaoğlu'nun Serbest Fırka'dan ayrılması konusu oturur. Asım Bey ve Yunus Nadi bu haberi ilk duyan gazeteciler olur. Bir kısım Serbest Fırka'nın dağılacağı, bir kısım da Ağaoğlu'nun fırkaya geri döneceği umudundadır.

Seksenler

Dizi - 26.03.2013 - 19:50

Ahmet'in başkanlığını yapacağı Çınaraltı Futbol Kulübü çalışmalara başlamış, mahalle sakinleri takımdaki yerlerini almıştır. Kulüp başkanı olarak sorumlulukları artan Ahmet, takımın ihtiyaçlarını hangi parayla karşılayacağını kara kara düşünür.Diğer yandan, Rukiye ile Fehmi'nin evlilik yıldönümleri gelip çatar. Rukiye Fehmi'nin bir organizasyon yaptığını düşünse de Fehmi evlilik yıldönümlerini unutmuştur.

Haberin Devamı

Yazarlar