TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (4 Şubat Pazartesi)

Bu akşam hangi diziler var? (4 Şubat Pazartesi)

04.02.2013 - 09:51 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (4 Şubat Pazartesi)

Bu akşam hangi diziler var (4 Şubat Pazartesi)

Kayıp Şehir

Haberin Devamı

Dizi - 04.02.2013 - 21:30

Mahkemeye gitmek için yola çıkan Aysel, Ethem ve adamları tarafından ıssız bir yere götürülür. Aysel’in bir anda sırra kadem basması, Duygu ve İrfan’ı endişelendirir. Her yerde onu ararlar. Aysel’in nerede olduğunu bilmeyen, telefonla da ona ulaşamayan İrfan ertesi gün maçı olduğu halde teselliyi içki de arar. Kadir, onu vazgeçirmeye kalkıp Aysel’i koruyunca İrfan çileden çıkar ve iki kardeş sert bir şekilde tartışırlar.

Yalan Dünya

Dizi - 04.02.2013 - 20:00

Açılay’ın bir telefon sapığı vardır ve onu sürekli rahatsız etmektedir. Aramalar artınca Açılay korkmaya başlar ve Reis’i koruma olarak tutar. Bora ile Emir arasına da kara kedi girmiştir. Emir artık Çağatay ile takılmaya başlamıştır. Bora bu duruma çok bozulur ve yalan söylediğinden şüphelendiği Emir’i yakın takibe alır. Deniz ise nişandan sonra Rıza ile ilk kez karşılaşır. Rıza’ya tepkili olan Deniz, onu karşılaştıklarına pişman eder.

Haberin Devamı

Karadayı

Dizi - 04.02.2013 - 20:00

Mahir, duygularını dillendirmek için Feride’nin karşısındadır. Öte yandan gerçekleri de saklamak zorundadır. Mahir’in çıkmazı, Feride’nin dönülmez bir karar vermesine sebep olur.Duruşmaya saatler kala herkes kozlarını oynamaya başlar. Mahir, Serra’nın kaybolan ifadesinin peşine düşer. Turgut ise Nazif’i çapraz ateşe alır. Hapishanede Nazif’e büyük bir komplo kurarken, duruşmaya çağırdığı sürpriz bir tanıkla herkesi şoke eder. Öte yandan torun Nazif, dedesini kurtarmak için Yasin’den yardım ister. Ancak duruşmada dengeler değişmeye başlamıştır. Feride, Nazif’in suçlu olduğuna inanmaktadır.

Yer Gök Aşk

Dizi - 04.02.2013 - 20:45

Ali Ömer bir kez daha Sevda’nın hayatını kurtarmıştır. Ancak Mümtaz’ı yakalamayı başaramaz. Münevver ve Yiğit evlenirler. Yiğit’in düğün hediyesi Münevver’i çok şaşırtacaktır.Diğer yandan Ali Ömer’in Linda’yla nikahı artık çok yakındır. Sevda ise bebeği uğruna hayatının aşkından vazgeçmeye mecbur kalır. Linda nikah günü yaralanır. Onu hastaneye götüren Ali Ömer hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır.

Leyla ile Mecnun

Haberin Devamı

Dizi - 04.02.2013 - 22:00

Mecnun sürekli Leyla'ya kendi geçmişinden bahsetmektedir. Leyla'nın kalbi kırılır ama Mecnun bunu bir türlü anlamaz. Mahalledeki herkes kendi günlük problemleri yüzünden mutsuzdur. Ölüm gelir mahalleye... Aralarından birinin canını almadan gitmeyecektir. Herkes ölüme karşı farklı planlar yapar. Yavuz ölümden kaçarak kurtulmaya çalışır, Erdal ölümü kandırmaya çalışır, Mecnun ise ölümü alt etmek ister. Leyla ise çok üzgündür. Ömer Leyla'yı alıp buralardan gitme düşüncesindedir. Hidayet'in de yardımıyla Leyla ve Ömer başka bir şehre taşınmak üzere plan yaparlar. Mahalleli için ise ölümü yenebilmenin tek bir yolu vardır.