TV-Rehberi Kavak Yelleri'nde neler değişecek?

Kavak Yelleri'nde neler değişecek?

06.08.2010 - 10:04 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin gençlik dizisi Kavak Yelleri’nde yeni bölümler sürprizlere gebe...

Kavak Yellerinde neler değişecek

Yönetmenle kavga ettiği için diziden çıkarılan Dağhan Külegeç geri dönüyor ama onun ayrılmasıyla ekibe katılan Sarp Apak diziye veda ediyor

SERCAN KISMET

Haberin Devamı

Kanal D’nin üç yıldır reyting rekoru kıran gençlik dizisi ‘Kavak Yelleri’nin önümüzdeki günlerde yayınlanacak bölümü sürpriz anlara sahne olacak. Önceki yıl dizinin yönetmeni Jale İncekol’a sandalye fırlattığı için senaryo gereği öldürülerek kadrodan çıkarılan Dağhan Külegeç yeniden dizi ekibine katılacak. Ama başrolde oynayan bir oyuncu ekipten ayrılacak!..

Efe’nin mezarı bile yapılmıştı

Dizide Efe karakterini canlandıran Külegeç, önceki yıl sezon finalinde rol arkadaşlarıyla birlikte yolculuk yaptığı arabayla uçurumdan yuvarlanmış ama cesedi bulunamamıştı. Mezarı bile yapılan Külegeç’in yeni bölümde aslında ölmediği ortaya çıkacak. Geçen zaman içinde Aslı’ya (Pelin Karahan) olan aşkı iyice kabaran, adını göğsüne dövme bile yaptıran Külegeç’in oynadığı bölümün tanıtımları da yayınlanıyor. Diziden ayrıldıktan sonra başka bir projede rol almayan Külegeç ise izleyiciyle tekrar buluşmayı beklerken, “Ben de herkes gibi heyecanlıyım” diyor.

Haberin Devamı

Güven izleyiciye veda edecek

Öte yandan diziye Dağhan Külegeç’in ayrılmasının ardından ekibe katılan Sarp Apak’ın ise diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Dizide Aslı ile inişli çıkışlı bir aşk hayatı olan Güven’i canlandıran Apak, diziden ayrılacağını doğruladı. Önceki gün kız arkadaşıyla Cihangir’de bir kafede uzun uzun sohbet eden Apak, “Kavak Yelleri’ne Dağhan Külegeç’in gelmesi sizi nasıl etkileyecek?” sorusuna “Ben zaten 10 bölüm sonra diziden ayrılıyorum. Başka projelerim var. Onları değerlendireceğim ama diziden ayrılma nedenim Dağhan’ın diziye dönmesi değil” diyerek yanıt verdi.

‘Sarp gitmesin’ kampanyası

“Avrupa Yakası” dizisinde oynadığı Çaycı Tanrıverdi karakteriyle ünlenen Sarp Apak’ın gençlik dizisi Kavak Yelleri’nden ayrılacağını öğrenen hayranları ise sosyal paylaşım sitelerinde ve forumlarda kampanya başlattı. Oyuncunun fanları, Dağhan Külegeç’in dönmesinin ardından Sarp Apak’ın Kavak Yelleri’nden ayrılmaması için Kanal D’yi ve yapım şirketi Tim’s Productions’ı e - posta yağmuruna tuttuklarını belirtti.