TV-Rehberi Kurban Bayramı'nda belgesel keyfi

Kurban Bayramı'nda belgesel keyfi

16.08.2018 - 10:58 | Son Güncellenme:

Nat Geo People, bayram tatili boyunca en sevilen ve en yeni yapımlarını arka arkaya yayınlayarak izleyicilere kesintisiz belgesel keyfi sunuyor.

Kurban Bayramında belgesel keyfi

Amerikalı gazeteci Katie Couric’in Amerikan toplumunun geçirdiği değişimi anlamak, karmaşık olaylara bakış açısı sunmak ve nedenlerine cevaplar bulmak için şehir şehir gezdiği “Katie Couric ile A’dan Z’ye Amerika”, 20 Ağustos Pazartesi tüm bölümleriyle 20.00’den itibaren Nat Geo People ekranlarına geliyor.

Haberin Devamı

Ünlü Kanadalı şef, yazar, yapımcı ve sunucu David Rocco, dünyanın en eski şehirlerinden biri olan Napoli’yi keşfe çıkıyor. Rocco’nun yemek ve seyahat tutkunları için tam anlamıyla bir hazine olan, müzelerinin yanı sıra müzik ve sanat sahnesiyle de ziyaretçilerini büyüleyen Napoli’deki keşifleri “Tatlı Hayat” ile 21 Ağustos Salı günü saat 20.00’den itibaren 10 bölüm üst üste Nat Geo People’da.

Kirpilerden büyük kedilere, kuşlardan sürüngenlere pek çok egzotik hayvanın hayatını kurtaran Dr. K, “Egzotik Hayvanlara İlk Yardım” ile 22 Ağustos Çarşamba gününden itibaren saat 20.00’de beş bölüm üst üste Nat Geo People’da izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Ekibi ile tüm hayvanların yardımına koşan çılgın ve gözü pek Dr. Pol’un hikayesi “Yetenekli Dr. Pol” izleyicilerle 23 Ağustos Perşembe günü beş bölüm üst üste Nat Geo People’da ekranlarında buluşuyor.

Haberin Devamı

Avustralya’nın St. Vincent Hastaneleri’ndeki ekiplerin imza attığı mucizevi hayat kurtarma hikayeleri “Mucizeler Hastanesi” ile 24 Ağustos Cuma günü saat 20.00’den itibaren beş bölüm üst üste Nat Geo People’da.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri Türk izleyicisi ile buluşturan Nat Geo People kanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu ve Turkcell TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.