TV-Rehberi “Sıra Dışı Bir Kaya” National Geographic’te başlıyor

“Sıra Dışı Bir Kaya” National Geographic’te başlıyor

21.03.2018 - 09:03 | Son Güncellenme:

National Geographic, yeni belgesel seri “Sıra Dışı Bir Kaya” ile ünlü yönetmen Darren Aronofsky izleyicilerini uzayın derinliklerinde benzersiz bir yolculuğa çıkarıyor. Will Smith’in sunacağı yapım 25 Mart’tan itibaren her pazar saat 20.00’de National Geographic ekranlarına geliyor.

“Sıra Dışı Bir Kaya” National Geographic’te başlıyor

National Geographic Black Swan, Requiem for a Dream ve Mother! filmlerinin ödüllü yönetmeni Darren Aronofsky ile dünyanın kırılganlığını ve harikalarını keşfetmek için şaşırtıcı ve bir o kadar da heyecan verici bir yolculuğa çıkıyor. Yaklaşık 100 hafta süren çekimler sonucunda ortaya çıkan ve yaşadığımız gezegeni benzersiz bir sinematik anlatımla ekranlara taşıyan ünlü yönetmen, “Sıra Dışı Bir Kaya” ile Dünya yüzeyini mikro ve makro ölçekte gözlemleme şansı veriyor. Her şeyin ilginç bir şekilde birbiriyle bağlantılı olduğu Dünya’nın sıra dışı hikayesini, tüm kozmik alanda O’nu neden “özel” ve “ender” olduğunu, yaşamın başlangıcını, nasıl yaşamla dolup taştığını ve insan zekasını ünlü aktör Will Smith’in rehberliğinde araştıracağımız ve büyük resme bakacağımız yapımda anlatılanlara, büyük başarılara imza atmış ünlü astronotlar Chris Hadfield, Jeff Hoffman, Mae Jemison, Jerry Linenger, Mike Massimino, Leland Melvin, Nicole Stott, Peggy Whitson deneyimleriyle ışık tutacak.

Haberin Devamı

172 ülkede 43 dilde yayınlanacak “Sıra Dışı Bir Kaya”, 25 Mart’tan itibaren her pazar saat 20.00’de National Geographic ekranlarına gelecek.

Geçtiğimiz yıl “Mars’ta Yaşamak” temasıyla ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören “National Geographic Live” etkinliklerinin ikincisi “National Geographic Live: Uzaydan Dünyamız” ise “Sıra Dışı Bir Kaya”da anlatılanları tartışmaya açacak. 14 Mayıs Pazartesi günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Sahne’de düzenlenecek olan etkinliğin biletleri 20 Mart’ta satışa çıktı.